Libnet.ro
UNICEF

14:30

1000 Madrid

Libnet Ro
Auger-Aliassime va juca finala ATP Masters cu Rublev la Madrid, dupa abandonul lui Lehecka

Auger-Aliassime va juca finala ATP Masters cu Rublev la Madrid, dupa abandonul lui Lehecka

Tenismanul Felix Auger-Aliassime numarul 35 mondial) il va intalni pe rusul Andrei Rublev numarul 8 mondial) in finala turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii insumate de 7. 020 de euro, dupa abandonul cehului Jiri Lehecka, accidentat, in a doua semifinala de vineri.

ATP Madrid: A doua semifinala, decisa dupa numai 26 de minute

Meciul dintre Felix Auger-Aliassime si Jiri Lehecka din semifinalele turneului ATP 1000 de la Madrid s-a incheiat in mai putin de jumatate de ora, dupa accidentarea jucatorului ceh.

Primul finalist de la ATP Madrid - Va juca pentru a 25-a oara cu trofeul pe masa

Andrey Rublev s-a calificat in a 25-a finala ATP din cariera a cincea de categorie Masters 1000), jucatorul din Rusia ajungand in ultimul act al turneului de la Madrid.

Andrei Rublev, primul finalist al turneului ATP de la Madrid

Tenismanul rus Andrei Rublev, numarul opt mondial, s-a calificat in finala turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7. 020 de euro, dupa ce l-a invins pe americanul Taylor Fritz 13 ATP), cu 6-4, 6-3.

Iga Swiatek si Arina Sabalenka se vor duela in finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune fata in fata pe poloneza Iga Swiatek si belarusa Arina Sabalenka, primele doua jucatoare ale lumii. Swiatek, aflata pentru a 101-a saptamana pe primul loc in clasamentul WTA, a trecut joi de americanca Madison Keys 20 WTA), cu 6-1, 6-3, .

Lidera mondiala, in finala la WTA Madrid - A surclasat o finalista de Grand Slam

Iga Swiatek s-a calificat in finala turneului WTA 1000 de la Madrid, lidera clasamentului mondial trecandu-si in palmares o noua victorie categorica in fata unei adversare de top: Madison Keys finalista la US Open 2017) a obtinut doar patru game-uri in meciul de joi.

Iga Swiatek, calificare fara emotii in finala turneului WTA de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numarul unu mondial al tenisului feminin, a trecut usor joi de americanca Madison Keys, cu 6-1, 6-3, si s-a calificat in finala turneului WTA 1. 000 de la Madrid.

Rublev il elimina pe Carlos Alcaraz de la Madrid dupa doua ore de joc

Carlos Alcaraz, tenismanul spaniol care ocupa locul 3 in clasamentul mondial, a suferit o infrangere in sferturile de finala ale turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid. Competitia, care dispune de premii totale in valoare de 7. 020 de euro, se desfasoara la Caja Magica. Alcaraz a fost invins in trei seturi, scorul final fiind 4-6, .

Carlos Alcaraz, detinatorul trofeului, a fost eliminat din sferturile turneului ATP de la Madrid

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, numarul 3 mondial si detinatorul trofeului, a fost eliminat in sferturile de finala ale turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, de catre rusul Andrei Rublev.

Campioana de Grand Slam, in semifinale la WTA Madrid - Revenire spectaculoasa, cu doua mingi de meci salvate

Elena Rybakina era favorita clara in duelul cu Yulia Putintseva, insa a avut mari probleme in fata jucatoarei de pe locul 50 mondial. Dupa aproape trei ore de joc si doua mingi de meci salvate, a patra favorita a obtinut calificarea in semifinalele turneului WTA 1000 de la Madrid.

Madison Keys s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea americana de tenis Madison Keys s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7. 965 de euro, dupa ce a invins-o cu 0-6, 7-5, 6-1 pe tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numarul opt, intr-o partida disputata marti.

WTA Madrid: Favorita eliminata in sferturi, dupa un set castigat cu 6-0

Madison Keys a reusit marti calificarea in semifinalele turneului WTA 1000 de la Madrid, dupa ce a invins-o pe tunisiana Ons Jabeur 9 WTA), scor 0-6, 7-5, 6-1.

Primii doi favoriti, calificare dupa set pierdut in sferturile ATP Madrid

Jannik Sinner si Carlos Alcaraz nu au avut o misiune usoara in optimile de finala ale turneului ATP 1000 de la Madrid. Primii doi favoriti au avut nevoie de cate trei seturi pentru calificarea in sferturi.

Al patrulea favorit, eliminat in optimi la ATP Madrid

Alexander Zverev a ratat marti calificarea in sferturile de finala ale turneului ATP 1000 de la Madrid, invins in doua seturi de argentinianul Francisco Cerundolo 22 ATP), scor 6-3, 6-4.

VIDEO WTA Madrid: Capat de drum pentru jucatoarea momentului - Eliminata de campioana de la Australian Open

Seria fantastica de 15 victorii consecutive a americancei Danielle Collins s-a oprit in optimile turneului WTA 1000 de la Madrid, faza a competitiei in care aceasta a fost invinsa de Aryna Sabalenka, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Rafael Nadal continua la Madrid: Nu pot sa cer mai mult

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat in optimile de finala la turneul ATP 1000 de la Madrid.

WTA Madrid: Campioana de Grand Slam, eliminata in optimi - Set pierdut cu 6-0

Ons Jabeur a avut parte de un sezon dificil, dar pare ca si-a regasit forma la turneul WTA 1000 de la Madrid. Sportiva din Tunisia s-a calificat in sferturi, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Jelena Ostapenko.

Sorana Cirstea, invinsa fara drept de apel de Iga Swiatek, in turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa fara drept de apel de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, sambata, in runda a treia a turneului WTA 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7. 965 de euro.

Sorana Cirstea vs Iga Swiatek - Ora de start si cine transmite meciul de la WTA Madrid

Sorana Cirstea are parte de un duel de cinci stele contra liderei mondiale. in turul al treilea de la WTA Madrid turneu de categorie 1000), Sorana o va intalni pe Iga Swiatek.

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat in runda a doua a turneuluiATP Masters 1.000de laMadrid

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, in varsta de 37 de ani, a obtinut o victorie impresionanta joi, calificandu-se in runda a doua a turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid. Nadal a reusit sa treaca mai departe dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Darwin Blanch, in varsta de doar 16 ani .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )