Libnet.ro
UNICEF

22:45

2023 Competitie

Libnet Ro
Regele gratarului de la PRO TV are in Spania o sampanie cu numele lui. Marius Galan ne vinde insa un pont: Nu mai tineti sticla in vitrina, pana la majoratul copilului! EXCLUSIV

Regele gratarului de la PRO TV are in Spania o sampanie cu numele lui. Marius Galan ne vinde insa un pont: Nu mai tineti sticla in vitrina, pana la majoratul copilului! EXCLUSIV

Va mai amintiti de simpaticul bucatar Marius Galan, castigatorul concursului incingeti gratarul, ca-mi sare mustarul!, de la PRO TV? Catalin Maruta l-a incoronat, la editia din 2023, drept Regele gratarului, dupa ce bistriteanul si-a demonstrat talentul culinar in competitie. in interviul exclusiv pentru Playtech Stiri, Marius Galan ne-a vorbit despre afacerea din Spania, unde detine .

Clasamentul UEFA in care FCSB este peste Real Madrid, Manchester City, AC Milan si Altetico Madrid

UEFA a publicat clasamentul oficial al tuturor timpurilor al echipelor care au evoluat in perioada 1971-2023 in Europa League fosta Cupa UEFA), a doua competitie intercluburi ca importanta de pe continent. Iar FCSB ocupa un loc foarte bun.

incep optimile de finala in Liga Campionilor. Cine joaca marti si cum arata echipele probabile

Primele doua meciuri din optimile de finala din Liga Campionilor sunt programate, marti seara, printre echipele implicate regasindu-se Manchester City, castigatoarea din 2023, si Real Madrid, cea mai titrata echipa din competitie.

Dacia a prezentat Sandrider, vehiculul cu care va participa la Raliul Dakar. Masina va fi pilotata si de Sebastien Loeb

Dacia anunta in vara lui 2023 ca va participa la raliul Dakar, iar acum a prezentat masina de 359 CP cu care va participa. Sandrider va fi supus in perioada urmatoare unei lungi serii de teste in diferite tari. Prima angajare intr-o competitie va avea loc in Raliul Marocului 2024, Sandrider va utiliza combustibil sintetic produs de compania Aramco din Arabia Saudita.

Controverse dupa finala America Express. E prima oara cand spectatorii fac asa ceva: Dezamagitor

Finala emisiunii America Express 2023, desfasurata miercuri, 27 decembrie, a fost un eveniment plin de emotii si surprize, cu doua echipe puternice in competitie: Laura Giurcanu si Sanziana Negru versus Alexia Eram si Aris Eram. in cele din urma, Laura Giurcanu si Sanziana Negru au fost desemnate castigatoarele sezonului 6, adjudecandu-si trofeul si marele premiu .

Doua handbaliste din campionatul Romaniei, in echipa ideala a CM 2023

Doua jucatoare care evolueaza in campionatul national al Romaniei au fost incluse de IHF in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin, competitie castigata de Franta 31-28 vs Norvegia).

Bernadette Szocs, performanta extraordinara - Va juca la Turneul Campioanelor

Bernadette Szocs va participa pentru prima oara in cariera la Turneul Campioanelor la tenis de masa WTT Finals Women 2023), competitie care va debuta vineri.

Campioana din Romania pedepsita pentru dopaj da verdictul in cazul Simonei Halep: N-ai cum sa faci fata

Simona Halep a fost prinsa dopata si suspendata timp de patru ani, dar a facut apel la TAS si acum asteapta procesul. O campioana din Romania, depistata si a pozitiv la o mare competitie,.

Campionul mondial care atinge apa cu 90 de kilometri la ora: Muncesc zi de zi pentru a fi cea mai buna versiune a mea

Constantin Popovici 35 de ani), campion mondial la sarituri de la 27 de metri 2023, Fukuoka) si campion european la aceeasi competitie 2022, Roma) munceste pentru noi rezultate de exceptie.

America Express 2023. Cati bani au primit Ada si Tony Gales pentru 5 saptamani de concurs

America Express si-a incheiat etapa in Ecuador, iar in Argentina sunt bilete doar pentru cinci echipe. Ada si Tony Gales au ajuns ultimele din cursa pentru ultima sansa si Soarele a fost rosu, astfel ca ele au mers acasa. Totusi, pentru cele cinci saptamani de participare la competitie cele doua artiste au primit un salariu foarte mare. Echipele pleaca din Ecuador .

Duelul regiunilor de Ziua Nationala a Romaniei la Antena 3 CNN |Cine a castigat marele premiu?

Romanii sarbatoresc Romania de sarbatoare! Un show de exceptie la Antena 3 CNN de Ziua Nationala a Romaniei. Pe 1 Decembrie 2023, vedetele Antena 3 CNN s-au intrecut, nu in audiente, ci intr-o competitie a celor trei regiuni istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Transilvania si Moldova.

Romanian PR Award si-a desemnat castigatorii. Care sunt creativii de top in 2023 din industria de Relatii Publice

De 21 de ani, Romanian PR Award, cea mai importanta competitie nationala recunoaste excelenta in domeniul Relatiilor Publice de la noi. Iata care sunt creativii si inovatorii de top din anul 2023.

David Popovici, o atitudine de campion inainte de Campionatele Europene in bazin scurt: Mi-a sporit motivatia

David Popovici se pregateste intens de ultima competitie importanta a acestui an, Campionatele Europene in bazin scurt de la Otopeni. in cadrul unui interviu pentru Federatia Europeana de inot, David Popovici a dezvaluit care este principalul sau scop. in perioada 5-10 decembrie, sportivul nostru va participa la Campionatele Europene de inot in bazin scurt 2023 la probele de 100 si 200 metri liber. Cel mai important lucru pentru David Popovici la Campionatele Europene in bazin scurt .

A fost anuntat cuvantul anului 2023 de catre dictionarul Merriam-Webster. Americanii au dezvaluit surpriza

La jumatatea lunii noiembrie, celebrul dictionar Cambridge anunta alegerea cuvantului anului 2023, iar acesta era A Halucina. Fara a fi vorba de competitie, dictionarul Merriam-Webster a anuntat, la randul sau, cuvantul anului 2023, justificarea fiind era in care traim. Citeste mai departe si afla care este surpriza dezvaluita de americani. Dictionarul Merriam-Webster a ales cuvantul .

Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei 2023 care ajung in LIVE-uri. Antrenorii au avut decizii grele de luat

Vocea Romaniei continua si concurenta este tot mai mare. in competitie au ramas doar cei mai buni, dupa ce o parte dintre cei care sperau la premiul cel mare au fost eliminati. Cine sunt concurentii care au ramas in joc si se pregatesc sa mearga in live-uri, unde vor fi mai aproape cu un pas .

Romania nu a avut nici o reprezentanta la Miss Universe 2023, insa o tanara nascuta in Harghita a participat reprezentand o alta tara: Sunt mandra de limba pe care o vorbesc

Sheynnis Palacios din Nicaragua a castigat Miss Universe 2023, in cadrul unui concurs desfasurat in El Salvador. Chiar daca Romania nu a avut oficial o reprezentanta, o tanara din Harghita a luat parte la competitie, reprezentand insa Ungaria. Blaga Tunde, nascuta in Harghita, a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023 .

Cine e castigatoarea Miss Universe 2023. Premiera absoluta: doua femei transgender au luptat pentru coroana FOTO VIDEO

Ravnita coroana a ajuns la reprezentata Nicaragua, Sheynnis Palacios, in varsta de 23 de ani. Tanara a fost desemnata sambata, 18 noiembrie, Miss Universe 2023, dupa o competitie care a avut loc la Arena Jose Adolfo Pineda din San Salvador, El Salvador.

Cursa nebuna la Oradea. O Dacia Solenza s-a luat la intrecere cu un Audi A4. Cei doi soferi sunt cercetati de politie

Politistii rutieri din judetul Bihor investigheaza doi tineri implicati intr-o cursa ilegala de masini. Cei doi au fost surprinsi participand la o competitie neregulamentara pentru a determina care dintre autoturisme, Dacia Solenza sau Audi A4, este mai rapid. Cursa ilegala de masini la Oradea Evenimentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, 15-16 noiembrie 2023, in zona cartierului Dragos Voda din Oradea, in imediata apropiere a centrului orasului, conform informatiilor furnizate de Biroul de presa al Politiei Bihor.

VIDEO Turneul Campionilor 2023: Novak Djokovic, tinut in competitie de rivalul momentului

Jannik Sinner era deja calificat in semifinalele Turneului Campionilor 2023, dar italianul l-a invins pe Holger Rune si l-a ajutat si pe Novak Djokovic sa mearga in penultimul act al competitiei din Pala Alpitour Torino).

A doua echipa eliminata la America Express. Au incheiat pe ultimul loc la Ultima Sansa

Echipele America Express 2023 se lupta pentru a castiga Ultima Sansa la reality-show-ul difuzat pe micile ecrane de Antena 1. S-a aflat care va fi a doua echipa eliminata din competitie, dupa proba cu pricina. Afla in randurile de mai jos cine va incheia pe ultimul loc. Echipele de concurentilor care au pornit pe Drumul .

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )