Libnet.ro
UNICEF

01:05

2024 Belgia

Libnet Ro
Macro Newsletter 31 Mai 2024

Macro Newsletter 31 Mai 2024

Preturile de consum din Belgia si-au mentinut cresterea anuala la 3,4% in luna mai 2024, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa un declin de 0,5% in luna anterioara.

Belgia va livra primele avioane F-16 Ucrainei in acest an. Ce conditii a pus Kievului

Belgia a promis marti, 28 mai 2024, sa trimita primul lot de avioane de lupta F-16 in Ucraina in acest an, dar cu un avertisment clar pentru presedintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy - aparatele nu trebuie sa zboare deasupra teritoriului Rusiei.

Belgia, una dintre adversarele Romaniei la EURO 2024, a anuntat lotul de jucatori pentru turneul final

Cea mai importanta absenta, dar una anticipata, este a portarului Thibaut Courtois, recent revenit dupa o accidentare serioasa.

EURO 2024: Cea mai valoroasa adversara a Romaniei si-a anuntat lotul - Marele absent

Belgia este cea mai puternica selectionata din grupa Romaniei la Campionatul European din Germania. Nationala pregatita de Domenico Tedesco a anuntat lotul pentru turneul final.

Marele absent din lotul Belgiei, cea mai grea adversara a Romaniei din grupa de la EURO 2024

Belgia si-a anuntat lotul preliminar pentru EURO 2024, acolo unde va juca in Grupa E, alaturi de Romania, Slovacia si Ucraina. Cunoastem deja si lotul preliminar al Romaniei. Selectionerul Edi Iordanescu va anunta lotul final pe 7 iunie, iar acesta poate cuprinde pana la 26 de jucatori.

Belgia: Adolescentii care au ucis un sofer roman de TIR nu mai sunt anchetati pentru crima

Cinci tineri au fost arestati dupa moartea unui sofer de camion roman, ucis de un capac de canalizare in noaptea de vineri 10 mai spre sambata, 11 mai 2024, in Belgia. Trei dintre ei sunt adulti si sunt plasati sub mandat de arestare pentru obstructionare rau intentionata a traficului care a dus la moarte. Judecatorul nu accepta acuzarea de crima, scrie lAvenir.

Tenismena Irina Begu s-a calificat in optimi la WTA Roma 2024

Irina Begu a demonstrat o forma impresionanta la turneul WTA 1. 000 de la Roma, reusind sa se califice in optimile de finala fara dificultati. Tenismena romana a invins-o pe Elise Mertens din Belgia cu scorul categoric de 6-0, 6-2. Meciul dintre Begu si Mertens a durat doar o ora si 18 minute, perioada in care romanca a dominat clar confruntarea. in ciuda unui istoric favorabil belgiencei, care o conduce cu 3-2 in duelurile directe, ultimele doua meciuri au fost castigate de Begu, inclusiv aceasta din Roma.

Macro Newsletter 08 Mai 2024

Preturile de consum din Belgia si-au accelerat cresterea anuala pana la 3,4% in aprilie 2024, de la 3,2% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,5%, dupa un avans de 0,5% in luna anterioara.

ANUL ELECTORAL 2024 Eu cred ca in Romania ar trebui ca votul sa fie obligatoriu, ca in Belgia

Antropologul Alexandru Balasescu explica, intr-un interviu pentru publicul Hotnews. ro, de ce votul obligatoriu ar putea fi o solutie: Trebuie sa votam cat mai multi, pentru ca inteligenta e colectiva, o emergenta colectiva. Macelari si non-macelari, pusi impreuna, ajung, mai aproape de greutatea taurului, mai aproape de o alegere corecta.

Romania a coborat o pozitie in clasamentul FIFA. Ce locuri ocupa adversarele tricolorilor de la EURO 2024

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a coborat un loc fata de luna februarie si se afla pe pozitia a 46-a in clasamentul mondial publicat joi de FIFA. in martie, Romania a disputat doua partide amicale, remizand acasa cu Irlanda de Nord 1-1) si pierzand in fata Columbiei la Madrid 2-3). Belgia, principala favorita a .

Romania a pierdut teren in clasamentul FIFA dupa amicalele cu Irlanda de Nord si Columbia. Ce locuri ocupa adversarele noastre de la EURO 2024

Echipa nationala a Romaniei a terminat amicalele din martie fara sa obtina vreo victorie si a coborat o pozitie in clasamentul FIFA. Luand in calcul doar adversarele din grupa de la EURO 2024, tricolorii lui Edi Iordanescu ar fi abia pe 3, dupa Belgia si Ucraina, dar deasupra Slovaciei.

Romania cobora in clasamentul FIFA inainte de Euro 2024

Romania se afla pe pozitia a 46-a in clasamentul mondial al echipelor nationale de fotbal, potrivit datelor publicate joi de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Echipa nationala a Romaniei a coborat cu un loc fata de luna februarie in clasamentul mondial al echipelor nationale de fotbal. in martie, Romania a disputat doua partide amicale, remizand acasa cu Irlanda de Nord 1-1) si pierzand in fata Columbiei la Madrid 2-3), potrivit Ziare. com. Belgia este principala favorita la Euro 2024 .

Romania isi afla marti ultima adversara de la EURO 2024

Romania se afla in Grupa E a EURO 2024, alaturi de Belgia si Slovacia, iar marti seara, de la ora 21:45, isi va afla a treia si ultima adversara, ce se va stabili in barajul dintre Islanda si Ucraina.

David Popovici s-a impus din nou in probele sale preferate de la concursul international de la Anvers

David Popovici, care se pregateste pentru JO 2024, s-a impus cu usurinta in probele sale preferate de 100 m si 200 m liber, cu prilejul unui concurs international disputat in weekend la Anvers, Antwerp Diamond Speedo. La concurs au participat cu exceptia lui Popovici doar sportivi din Belgia si Olanda .

VIDEO Adversara Romaniei la Euro 2024 a primit cel mai rapid gol din istorie

Echipele nationale de fotbal continua meciurile de pregatire in vederea turneului final al Euro 2024, care se va disputa in Germania. Belgia si Slovacia, viitoarele adversare ale Romaniei, nu au reusit sa castige.

Vizita regala in Belgia a continuat la Biserica Sfantul Nicolae din Bruxelles

Ziua de 20 martie 2024 a fost dedicata intalnirii cu slujitorii si credinciosii din Regatul Belgiei ai Bisericii Ortodoxe Romane, conform romaniaregala. ro. intalnirea a fost organizata la Biserica Sfantul Nicolae din Bruxelles, care este si sediul Reprezentantei Patriarhiei Romane pe langa Institutiile Europene. Monument de arta, biserica a fost supusa unui amplu proces de restaurare .

Familia Regala a Romaniei este in vizita in Belgia. intalnire la sediul NATO din Bruxelles

In perioada 17-22 martie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si Alteta Sale Regala Principele Consort efectueaza o vizita in Regatul Belgiei, potrivit romaniaregala. ro. Vizita actuala este organizata cu ocazia centenarului vizitei de Stat a Regelui Ferdinand I si Reginei Maria, care a avut loc, in mai 1924, la invitatia Regelui Albert I al belgienilor .

Macro Newsletter 01 Martie 2024

Preturile de consum din Belgia si-au accelerat cresterea anuala si in februarie 2024, pana la 3,2%, de la 1,7% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,7%, dupa un avans de 0,5% in luna anterioara.

Fostul international Ciprian Marica spune ca Belgia e favorita grupei la EURO, dar Romania trebuie sa vina cu elementul surpriza

Fostul international Ciprian Marica a afirmat, miercuri, cu ocazia prezentarii trofeului EURO 2024 la Bucuresti, ca Belgia este principala favorita in grupa de la Campionatul European si ca nationala de fotbal a Romaniei trebuie sa aduca elementul surpriza.

Rugby: cinci schimbari in lotul stejarilor inaintea partidei cu Belgia

Stafful echipei nationale de rugby a Romaniei a efectuat cinci schimbari in lot inaintea partidei cu Belgia, programata in 10 februarie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala, in cadrul Rugby Europe Championship 2024, informeaza site-ul oficial al FRR.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )