Libnet.ro
UNICEF

11:15

2024 Geeki

Libnet Ro
Experienta de joc la un nivel nou: TCL lanseaza monitorul 4K de 1000 Hz

Experienta de joc la un nivel nou: TCL lanseaza monitorul 4K de 1000 Hz

TCL a facut un pas urias in lumea tehnologiei de afisare, prezentand primul monitor 4K din lume cu o rata de reimprospatare de 1000 Hz. Aceasta realizare impresionanta a fost anuntata in cadrul conferintei DisplayWeek 2024 din California, unde TCL CSOT a prezentat o gama larga de tehnologii de afisare inovatoare. Noul monitor 4K de .

GTA 6 se va lansa anul viitor, in toamna

In urma publicarii raportului financiar pentru trimestrul patru si anul fiscal 2024, compania-mama a celebrului producator de jocuri, Rockstar Games, Take-Two Interactive, a facut o declaratie care a captat atentia fanilor jocurilor video. Se pare ca Grand Theft Auto VI, cunoscut sub numele de GTA 6, va fi lansat in toamna anului 2025. Detalii despre .

Cel mai bun film SF din 2024 va avea dreptul la o serie spin-off si promite sa fie fantastic

Dune este in plina ascensiune Dupa succesul celor doua filme ale lui Denis Villeneuve, Warner vrea sa valorifice licenta cu un serial derivat. Numit Dune Prophecy, a fost dezvaluit intr-un prim trailer uluitor. Bazandu-se pe succesul celor doua filme Dune ale lui Denis Villeneuve, Warner vrea sa se concentreze in continuare asupra universului creat de .

Vanzarile de Monitoare OLED Vor Exploda Anul Acesta

Industria monitoarelor OLED este pe punctul de a cunoaste o crestere impresionanta in acest an. Conform unui raport recent, vanzarile de monitoare OLED ar putea atinge cote record in 2024, pe masura ce tehnologia devine tot mai accesibila si preferata de consumatori pentru calitatea superioara a imaginii si avantajele sale distincte. Avantajele tehnologiei OLED Monitoarele .

Primele Imagini din Animeul The Lord ofthe Rings: TheWar of the Rohirrim

Au fost dezvaluite primele imagini din animeul mult asteptat The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, care promite sa aduca o noua perspectiva asupra universului Stapanului Inelelor. Filmul, programat sa fie lansat pe 13 decembrie 2024, a captat deja atentia fanilor si a criticilor de film. Detalii despre Anime Activitati Promotionale si .

Dune: Partea II disponibil online din 21 Mai pe Max Romania

Filmul a avut premiera in Romania pe 1 martie 2024 si a fost distribuit de Vertical Entertainment doar in cinematografe. Pe 21 Mai se va putea vedea in Romania pe Max, eveniment mult asteptat de fanii seriei, care vor putea sa descopere noi personaje si aventuri in lumea epica a lui Frank Herbert. Distributia Distributia .

AMD triumfa in fata lui Intel: Revolutia procesoarelor Ryzen

Competitia dintre AMD si Intel se incinge pe zi ce trece. Desi Intel a dominat piata procesoarelor pentru mult timp, AMD incepe sa atraga atentia cu seria sa accesibila Ryzen. Rapoarte recente arata ca AMD a inregistrat o crestere notabila pe piata procesoarelor. in primul trimestru al anului 2024, AMD a realizat un lucru fara .

Evolutia pietei televizoarelor smart in 2024

In 2024, piata televizoarelor smart continua sa evolueze rapid, influentata de progresele tehnologice, schimbarile in comportamentul consumatorilor si intensificarea competitiei intre producatori. Acest articol exploreaza tendintele actuale, provocarile cu care se confrunta industria si previziunile pentru viitorul apropiat. Una dintre cele mai notabile tendinte este cresterea adoptiei tehnologiilor de afisare avansate, cum ar fi OLED .

Lineup-ul Jocurilor PlayStation pentru Luna Mai 2024 Promite Aventuri Captivante

De la Remake-uri Clasice la Experiente Inovatoare, Industria Jocurilor se Pregateste pentru o Luna Incendiara .

OpenAI ar putea opta pentru GPT-4.5 in loc de GPT-5 pentru 2024: Iata motivul

In timp ce multi se asteapta ca OpenAI sa lanseze GPT-5 in 2024, unii analisti sustin ca acest lucru nu se va intampla. Motivul invocat este puterea de calcul necesara pentru aceasta tranzitie.

Schengen: Planuri de Ultim Moment si Determinare in Fata Obstacolelor pentru Finalizarea Aderarii

Incepand cu 31 martie 2024, romanii isi impartasesc bucuria calatoriilor fara obstacole in aerporturile din intreg Spatiul Schengen. Cu toate acestea, adevarata calatorie a aderarii Romaniei inseamna mult mai mult decat acest pas initial. Schengen este un labirint complex, iar aderarea Romaniei necesita eliminarea controalelor la frontierele terestre. Este aici unde sta provocarea cea mai .

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna aprilie 2024

Playstation Plus, serviciul de abonament al Sony, continua sa ofere jocuri noi si captivante pentru utilizatorii sai. in fiecare luna, biblioteca de jocuri se imbogateste cu titluri proaspete, menite sa satisfaca diverse preferinte ale gamerilor. Iata care sunt jocurile gratuite ce vor fi adaugate in cadrul abonamentului PlayStation Plus Essential in luna aprilie 2024. Immortals .

Top 10 jocuri cu cea mai buna interfata utilizator in 2024

In lumea digitala a anului 2024, unde tehnologia si inovatia isi unesc fortele pentru a crea experiente utilizator memorabile, jocurile video nu sunt o exceptie. Interfata utilizator UI) si experienta utilizatorului UX) joaca roluri esentiale in succesul unui joc, influentand direct imersiunea si satisfactia jucatorilor. Pentru cei interesati sa aprofundeze acest domeniu, recomandam un UI UX design course la Beetroot Academy, care poate oferi insight-uri valoroase si competente relevante. Acum, sa exploram topul celor mai bune 10 jocuri din 2024, recunoscute pentru calitatea superioara a interfetei utilizator. Evolutia interfetei in jocurile video Designul interfetei in jocurile video a parcurs un drum lung, transformandu-se dintr-un element pur functional intr-unul estetic si imersiv. Elemente precum claritatea vizuala, accesibilitatea si personalizarea sunt acum la fel de importante ca gameplay-ul insusi. Iata cateva jocuri care exceleaza in aceste domenii: Top 10 jocuri cu interfete utilizator exceptionale in 2024 Alegerea jocurilor pentru acest top a fost bazata pe inovatia in designul UIUX, feedback-ul jucatorilor si recenziile critice: Concluzii in 2024, jocurile care prioritizeaza o interfata utilizator intuitiva, accesibila si estetic placuta se disting nu doar prin calitatea gameplay-ului, ci si prin capacitatea lor de a oferi o experienta imersiva si satisfacatoare. Pe masura ce tehnologia .

Windows 11: Actualizare Obligatorie la Versiunea 23H2 Impusa de Microsoft

Microsoft a anuntat ca va incepe sa desfasoare actualizarea automata la Windows 11 versiunea 23H2 pentru toate PC-urile compatibile care ruleaza inca versiunile 21H2 sau 22H2, chiar daca utilizatorii nu doresc sa faca aceasta schimbare. Aceasta miscare vine in anticiparea lansarii versiunii 24H4 a Windows 11 in septembrie 2024, care promite numeroase noutati. Versiunea 23H2, . oft .

Xbox Game Pass: O Noua Serie de Jocuri imbogateste Catalogul la Finalul Lunii Februarie 2024

Microsoft a anuntat recent adaugarea unei noi serii de jocuri in catalogul Xbox Game Pass pentru sfarsitul lunii februarie 2024, printre care se numara si cateva titluri de neratat. Unul dintre cele mai asteptate jocuri este Tales of Arise de la Bandai Namco Entertainment, considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2021. Acest .

Windows 11: Actualizarea 24H2 Functioneaza Chiar si pe Procesoare Incompatibile

Lansarea actualizarii Windows 11 24H2 este iminenta, aducand cu ea o serie de imbunatatiri si noutati care promit sa imbogateasca experienta utilizatorilor. Aceasta actualizare anuala, asteptata cu nerabdare, nu va marca totusi sosirea Windows 12 in 2024, conform confirmarilor Microsoft. Cu toate acestea, nu toti utilizatorii vor putea beneficia de aceasta actualizare, din cauza restrictiilor esoare Incompatibile .

Functia Super Rezolutie se va lansa pe Windows 11 la sfarsitul anului

Microsoft continua sa inoveze si sa imbunatateasca experienta utilizatorilor sai prin adaugarea de noi functionalitati bazate pe inteligenta artificiala in sistemul de operare Windows 11. Recent, a fost descoperita o noua caracteristica in constructia Windows 11 24H2, care urmeaza sa fie lansata spre sfarsitul anului 2024. Aceasta caracteristica este cunoscuta sub numele de Super Rezolutie .

Este posibil ca Microsoft sa nu lanseze Windows 12 in 2024

Microsoft a sugerat recent ca lansarea mult asteptata a Windows 12 ar putea fi amanata, deoarece compania se concentreaza pe o actualizare majora pentru Windows 11, cunoscuta sub numele de 24H2, in acest an. Aceasta miscare indica faptul ca, desi nu este o anulare directa a Windows 12, probabilitatea lansarii unui nou sistem de operare oft sa nu lanseze Windows 12 in 2024 .

Apple Pregateste Lumea pentru Inovatia sa in Inteligenta Artificiala

Apple, gigantul tehnologic american, este pe cale sa faca un pas urias in domeniul inteligentei artificiale IA), cu planuri de a lansa propriul sau sistem de IA generativa in 2024. Aceasta dezvaluire vine direct de la CEO-ul companiei, Tim Cook, care a subliniat angajamentul Apple de a investi in tehnologiile care vor modela viitorul. intr-un .

Samsung inlatura Google Assistant de pe Televizoarele Inteligente

Samsung a anuntat recent ca va elimina functionalitatea Google Assistant de pe televizoarele sale inteligente, incepand cu data de 1 martie 2024. Aceasta decizie va afecta o gama larga de modele de televizoare, inclusiv cele inteligente lansate in 2022 si 2021, modelele 8K si 4K QLED din 2020, televizoarele Crystal UHD din 2020, precum si .

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )