Libnet.ro
UNICEF

22:45

2024 Meciul

Libnet Ro
Gabriela Firea, dupa meciul RXF dintre un barbat si doua femei de la Sala Polivalenta: Trebuie sa spunem stop!

Gabriela Firea, dupa meciul RXF dintre un barbat si doua femei de la Sala Polivalenta: Trebuie sa spunem stop!

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Bucuresti, a avut o reactie ferma, intr-o postare pe Facebook, dupa meciul RXF dintre un barbat si doua femei organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Roland Garros 2024: Daniil Medvedev, calificare cu set pierdut in fata locului 65 ATP (Rezultatele de luni)

Daniil Medvedev a cedat un set in meciul cu Dominik Koepfer, dar rusul a obtinut calificarea in turul doi la Roland Garros 2024. Nu acelasi lucru poate fi spus despre Rafael Nadal, marele campion iberic 14 titluri la Paris) fiind eliminat luni de Alexander Zverev.

Cristiano Ronaldo a doborat un nou record

Cristiano Ronaldo, una dintre vedetele care vor fi prezente la EURO 2024, a marcat de doua ori pentru Al Nssr in meciul cu Al-Ittihad, luni seara, scor 4-2, si a doborat recordul pentru cele mai multe goluri inscrise intr-un singur sezon in Saudi Pro League. Portughezul are 35 de goluri in acest sezon in campionat.

Jaqueline Cristian, eliminata in turul 1 la Roland Garros. Romanca a avut meciul in mana

Jaqueline Cristian a fost prima reprezentanta a Romaniei care joaca la Roland Garros 2024. Ea a fost eliminata in turul 1 de letona Jelena Ostapenko, scor 4-6, 5-7.

in fiecare zi ar trebui jucat meciul de adio al Generatiei de Aur, pentru ca romanii traiesc in trecut, iar viitorul nu le mai ofera nimic

Cum a intrat Loredana Groza pe Arena Nationala. Pana si Andreea Esca a luat telefonul si a filmat. Foto

A fost o seara de gala in Bucuresti. Generatia de Aur a oferit un adevarat regal fotbalistic in meciul sau de adio, jucat sambata, 25 mai 2024, pe cel mai mare stadion din Capitala. Seara a inceput insa un recital fabulos, sustinut de una dintre cele mai apreciate artiste ale tarii. Loredana Groza a uimit .

Meciul care ne da fiori inainte de Euro 2024: ce au putut sa faca atacantii ucraineni in ultima partida din LaLiga

Romania va debuta la turneul final contra Ucrainei.

Ce salariu primeste eroul lui Dinamo din meciul cu Csikszereda. Echipele care au pus ochii pe el

Ce s-a intamplat la meciul Soranei Cirstea de la Roma. Partida a fost intrerupta aproape o ora

Tenismena Irina Begu s-a calificat in optimi la WTA Roma 2024

Irina Begu a demonstrat o forma impresionanta la turneul WTA 1. 000 de la Roma, reusind sa se califice in optimile de finala fara dificultati. Tenismena romana a invins-o pe Elise Mertens din Belgia cu scorul categoric de 6-0, 6-2. Meciul dintre Begu si Mertens a durat doar o ora si 18 minute, perioada in care romanca a dominat clar confruntarea. in ciuda unui istoric favorabil belgiencei, care o conduce cu 3-2 in duelurile directe, ultimele doua meciuri au fost castigate de Begu, inclusiv aceasta din Roma.

FOTO Sarbatoare uriasa pentru FCSB, noua campioana a Romaniei

Desi a pierdut, la Bucuresti, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sarbatorit castigarea titlului de campioana a Romaniei. Meciul FCSB CFR Cluj, disputat in seara de sambata, 11 mai 2024, s-a incheiat cu scorul de 0-1 0-0) pentru CFR Cluj. Partida s-a disputat in cadrul etapei a 9-a pe Arena Nationala din Bucuresti. Unicul .

Francezul Tchouameni este incert pentru Euro 2024

Mijlocasul francez Aurelien Tchouameni Real Madrid) a devenit indisponibil dupa o accidentare suferita in meciul cu Bayern Munchen, de miercuri seara, iar cotidianul francez L and Equipe a anuntat ca internationalul francez este in pericol sa rateze prezenta la Euro 2024.

ADVERTORIAL Romania si sansele de castigare a Campionatului European din Germania: cote si probabilitati

Luna martie a clarificat situatia ultimelor nationale participante la Campionatul European de Fotbal care se va disputa in Germania incepand cu 14 iunie 2024. Astfel, in grupa E, in care sortii au repartizat Romaniei echipele reprezentative ale Slovaciei si Belgiei, barajul din martie a completat si ultimul loc cu nationala Ucrainei. Drumul Romaniei catre fazele superioare ale Europeanului din Germania incepe chiar cu meciul impotriva Ucrainiei.

LiveBLOG Champions League: PSG - Borussia Dortmund Gazdele cu ocaziile, oaspetii cu golul

PSG si Borussia Dortmund se dueleaza in aceasta seara pentru a obtine calificarea in marea finala a Champions League, editia 2023-2024. Gruparea din Germania s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, dar va avea o misiune foarte dificila in Paris. Meciul de pe Parc des Princes incepe de la ora 22:00 si este transmis in format LiveBLOG pe HotNews. ro.

Amintiri de la Sevilla, meciul in care Helmut Duckadam a reusit o performanta unica in lume: a aparat 4 lovituri de la 11 metri VIDEO

La 7 mai 2024 s-au implinit 38 de ani de cand Helmut Duckadam a scris istorie pentru clubul Steaua pe stadionul Sanchez Pizjuan din Sevilla.

Fotbal: Morutan a suferit o accidentare grava si va rata EURO 2024

Clubul Ankaragucu a anuntat ca Olimpiu Morutan a suferit o accidentare grava la meciul de saptamana trecuta, cu Besiktas, din prima liga turca.

Vestea momentului inainte de FCSB Rapid. Mihai Stoica a facut anuntul categoric

Meciul FCSB Rapid, derby-ul etapei 5 din play-off, ultima din tur, se va derula sambata, 20 aprilie 2024, cu tribunele pline. Directorul sportiv al celei dintai echipe de fotbal mentionate, Mihai Stoica, a facut un anunt surprinzator pentru fani. Toate biletele scoase la vanzare s-au epuizat. De la ce ora se va juca meciul .

Suporterii Rapidului au facut anuntul despre derby-ul cu FCSB! Vor fi prezenti pe stadion?

Sambata seara, 20 aprilie 2024, incepand cu ora 20. 30, va avea loc duelul FCSB Rapid! De cateva zile se tot vorbeste despre suporterii celor doua echipe, iar multi se intreaba daca suporterii echipei din Giulesti vor fi prezenti la meciul programat pe Arena Nationala. S-ar fi vandut deja aproape 40. 000 de bilete! Suporterii Rapidului, .

Ce se intampla cu Luca Mihai, fotbalistul accidentat grav in meciul Dinamo Poli Iasi. Detalii despre starea lui

Guardiola, accesoriu de peste un milion de euro la meciul City-Real. Cum a fost surprins pe Santiago Bernabeu

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )