Libnet.ro
UNICEF

01:05

2024 Premierul

Libnet Ro
Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacat in Copenhaga. Atacatorul a fost arestat

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacat in Copenhaga. Atacatorul a fost arestat

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacat si lovit de un barbat vineri, 7 iunie 2024, in centrul capitalei Copenhaga, a relatat agentia de presa Ritzau, citand politia si biroul premierului, transmite Reuters.

Cei mai importanti lideri occidentali, in frunte cu Joe Biden, participa la comemorarea debarcarii din Normandia. Rusia nu a fost invitata

Lideri de prim rang din tarile democratice, printre care presedintele Joe Biden, regele Charles al III-lea, presedintele Emmanuel Macron, cancelarul Olaf Scholz si premierul Justin Trudeau, participa, in ziua de 6 iunie 2024, in Franta, la ceremonia prin care se comemoreaza 80 de ani de la debarcarea din Normandia. Actiunea militara din Normandia, din 6 .

Premierul PSD, Marcel Ciolacu, merge la Cluj, orasul primarului PNL Emil Boc. La Cluj incepe construirea metroului si se extinde aeroportul

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, participa, la Cluj Napoca, la inaugurarea a doua proiecte planificate sub mandatul primarului Emil Boc PNL). in ziua de 5 iunie 2024, premierul Ciolacu va fi la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj si va asista la evenimentul de inaugurare a extinderii TerminaluluiPlecari al Aeroportului International Avram Iancu. Apoi, premierul .

Se construieste Centura Verde Bucuresti Ilfov. Premierul Ciolacu asista la semnarea Memorandumului

In cinstea Zilei Mondiale a Mediului, in Romania se semneaza un Memorandum pentru crearea Centurii Verzi Bucuresti-Ilfov. Ziua Mondiala a Mediului se serbatoreste in data de 5 iunie. Memorandumul va fi semnat in dupa-amiaza de 3 iunie 2024, in prezenta premierului Marcel Ciolacu. Potrivit unui comunicat transmis de Guvernul Romaniei, semnarea Memorandumului va avea loc .

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, in ziua de sambata, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor si s-a fotografiat alaturi de acestia. Evenimentul de la sediul Guvernului, cu acces liber pentru public, a fost organizat pentru a marca Ziua Copilului, 1 Iunie. M-am bucurat sa fiu astazi ghidul copiilor prin .

Razboi in Ucraina, ziua 829. Infrastructura energetica din cinci regiuni,afectata de un atac aerian masiv al Rusiei

Razboi in Ucraina, ziua 829. Premierul Ungariei, Viktor Orban, care are legaturi stranse cu Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a spus ca exista din ce in ce mai multe semne ca Europa se pregateste pentru actiuni militare.

Marcel Ciolacu: Alba are nevoie de o schimbare de generatii in administratia locala

Prezent la Alba, premierul Marcel Ciolacu si-a anuntat sustinerea pentru colegii social democrati despre care crede ca vor invinge in pofida tuturor presiunilor.

Marcel Ciolacu: Daca nu ar fi fost comasate europarlamentarele cu localele, prezenta la vot ar fi sub 25%

Premierul Marcel Ciolacu sustine ca decizia ca alegerile europarlamentare si cele locale sa fie comasate a fost una de bun augur. in caz contrar, prezenta la vot ar fi fost mult mai redusa.

Ciolacu: inghetam punctul de amenda si nu vom taxa 300 de lei din salariul minim brut care va creste la 3700 de lei de la 1 iulie 2024

Cresterea salariului minim la 3. 700 de lei de la 1 iulie va veni la pachet cu majorarea de la 200 de lei la 300 de lei a sumei care nu se taxeaza din salariul minim brut, dar si cu inghetarea punctului de amenda pana la sfarsitul acestui an, a anuntat joi inaintea sedintei de Guvern premierul Marcel Ciolacu. Aceste masuri vor fi adoptate prin doua acte separate saptamana viitoare, a precizat premierul.

Premierul Marcel Ciolacu, anunt important pentru romanii care calatoresc in Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat miercuri, 29 mai 2024, ca romanii pot intra deja in Turcia doar cu buletinul. Masura convenita la intalnirea de saptamana trecuta cu presedintele Erdogan este in vigoare, a spus seful Guvernului.

Marcel Ciolacu: in Buzau exista o echipa administrativa valoroasa, care stie sa lucreze impreuna cu primarii

Marcel Ciolacu, presedintele PSD si premierul Romaniei, a declarat, dupa o vizita in judetul Buzau, ca echipa PSD de la nivel judetean este una valoroasa, care stie sa lucreze impreuna cu primarii pentru modernizarea tuturor localitatilor.

Razboi in Ucraina, ziua 825. Ucraina poate folosi avioanele F-16 belgiene doar pe teritoriul ucrainean

Razboi in Ucraina, ziua 825. Armele belgiene care urmeaza sa fie furnizate Ucrainei in cadrul acordului de securitate semnat recent, inclusiv avioanele de lupta F-16, sunt destinate a fi utilizate doar pe teritoriul ucrainean, a declarat premierul belgian Alexander De Croo.

Angajatii care vor primi salarii cu 50% mai mici. Se taie sporurile, sunt anuntate si concedieri

Pana pe 30 iunie 2024, trebuie finalizata reorganizarea aparatelor de lucru din cadrul Guvernului. Se anunta reducerea personalului angajat, taieri de sporuri si chiar reduceri ale veniturilor salariale cu 50%. Ce masuri a luat premierul Marcel Ciolacu, dupa protestul de saptamana trecuta. Angajatii din Guvern considera ca muncesc prea mult La finalul saptamanii trecute, premierul .

Ciolacu stie mai bine decat ambasadoarea SUA cand vom scapa de vize. Ambasadoarea vorbea de anul 2025, Ciolacu e sigur de anul 2024. Tot in 2024 intram in Schengen, spune premierul

Premierul Marcel Ciolacu are o versiune mai optimista decat ambasadoarea SUA cu privire la momentul in care cetatenii Romaniei vor fi scutiti de vizele pentru SUA. Premierul Ciolacu a declarat ca discutiile purtate intre oficiali din Romania si SUA vor duce in acest an la o decizie de eliminare a vizelor. Seful Guvernului Romaniei a .

Marcel Ciolacu la Slatina: Un oras si asezat, si curat, si ordonat

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns duminica la Slatina unde si-a exprimat admiratia pentru un oras si asezat, si curat, si ordonat, indemnand oamenii sa tina cont de acest lucru la scrutinul din 9 iunie pentru a-l reconfirma in functie pe actualul primar PSD Emil Mot.

Marcel Ciolacu la Slatina: Un oras si asezat, si curat, si ordonat

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns duminica la Slatina unde si-a exprimat admiratia pentru un oras si asezat, si curat, si ordonat, indemnand oamenii sa tina cont de acest lucru la scrutinul din 9 iunie pentru a-l reconfirma in functie pe actualul primar PSD Emil Mot.

Cum a fost surprins premierul Ciolacu in patria secretarului PSD Paul Stanescu. Mii de oameni au venit la Visina VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a fost surprins, duminica, 26 mai 2024, intr-o ipostaza in care nu apare foarte des. S-a intamplat la Visina, in judetul Olt, in localitatea natala a secretarului general al PSD Paul Stanescu.

Anuntul Casei Regale despre regele Charles! Ce a anulat monarhul

Casa Regala a facut un anunt prin care instiinta ca regele Charles si-a anulat toate angajamentele din aceasta saptamana, la fel ca printul William. Vizite anulate din cauza alegerilor Regele si printul de Wales si-au anulat indatoririle regale pe care le mai aveau in aceasta saptamana pentru ca premierul britanic a anuntat alegeri generale surpriza programate pentru data de 4 iulie 2024, conform Cancan.

Premierul Ciolacu da o majorare de salarii de 10 la suta. Prima transa e in iunie, cand sunt alegerile

Guvernul PSD PNL, condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu, le ofera unora dintre bugetari o marire de salarii de zece la suta in anul 2024, iar prima transa de majorare se aplica in luna iunie, adica exact in luna in care romanii sunt chemati sa voteze. Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca, .

Revitalizarea industriei nationale de aparare - obiectiv principal la BSDA 2024

In contextul conflictului sangeros din Ucraina, revitalizarea industriei nationale de aparare a devenit o prioritate a guvernului, care nu-si permite sa faca greselile din ultimii 34 de ani, cand multe uzine de armament au fost inchise, iar cele ramase in activitate au fost amenintate cu falimentul, a afirmat ieri, premierul Marcel Ciolacu, la deschiderea expozitiei de armament si tehnica militara Black Sea Defense and Aerospace BSDA) 2024, eveniment care are loc in aceste zile pe platform de la Romaero Baneasa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )