Libnet.ro
UNICEF

01:05

DN 7, blocat spre Valea Oltului din cauza unui ambuteiaj in trafic

Hotnews Hotnews,
 DN 7, blocat spre Valea Oltului din cauza unui ambuteiaj in trafic

Drumul National 7, intre judetele Sibiu si Valcea, este blocat, luni seara, in urma unui ambuteiaj in care au fost implicate 3 TIR-uri, nefiind inregistrate victime, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Un ambuteiaj in trafic pe DN 7, spre Valea Oltului, a dus la blocarea circulatiei

Drumul National 7, intre Sibiu si Valcea, este blocat circulatiei rutiere din pricina unui ambuteiaj in care au fost implicate trei tiruri, potrivit Mediafax.

SUA: Zborurile Delta Air Lines au fost SUSPENDATE din cauza unei probleme informatice

Delta Air Lines, una dintre cele mai mari si importante companii aeriene din Statele Unite a hotarat duminica sa retina la sol avioanele sale din America din cauza unor probleme la sistemul informatic fara.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Braila din cauza poleiului: Cinci pasageri au ajuns la spital

Un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, sambata seara, din cauza poleiului, pe DJ 212, in apropiere de localitatea braileana Spiru Haret, accident in urma caruia cinci pasageri au ajuns la spital, doi raniti grav, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila, citate de Agerpres.

RUJEOLA a mai facut o victima: Numarul copiilor care au murit din cauza bolii a ajuns la 15

Rujeola a mai facut o victima. Astfel ca numarul deceselor in randul copiilor din cauza rujeolei a ajuns la 15, informeaza B1 TV. De altfel, cazurile de imbolnavire cu rujeola s-au.

in Romania sunt confirmate 15 decese din cauza rujeolei. Ultima victima este un copil de un si jumatate

Rujeola a fost confirmata in cazul decesului unui copil de un an si sase luni care fusese internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a anuntat, vineri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Un tanar de doar 17 ani s-a sinucis in baia spitalului din Vaslui. Tanarul era internat acolo din cauza unei otite

Un tanar internat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui s-a sinucis prin spanzurare in toaleta din salon. Pacientul avea 17 ani, el fiind internat de o saptamana din cauza unei otite, la sectia ORL. Cei care l-au gasit pe baiat au anuntat imediat cadrele medicale, dar acestea nu au mai avut cum sa-l salveze.

Infernul trait de evreii adusi in Baragan cu trenul mortii, in timpul masacrului din 1941: Din cauza caldurii, au innebunit si au pierit

Pe data de 27 ianuarie este Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Adevarul va spune povestea evreilor dusi cu trenul mortii din Iasi in Baragan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )