Libnet.ro
UNICEF

06:45

ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

B1 B1,
ACCIDENT GRAV la Iasi: Un mort si trei raniti in urma impactului

O persoana a murit, iar alte trei sunt in stare grava in urma unui accident rutier care a avut loc luni in localitatea ieseana Ruginoasa, potrivit Agerpres. Impactul s-a produs dupa ce soferul. continuă pe B1

Accident grav in judetul Iasi: Un mort si trei raniti

O persoana a murit iar alte trei au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc luni seara in localitatea Ruginoasa. Anca Vijiac, purtatorul de cuvant.

Accident mortal in Arad. Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite grav

Un accident mortal s-a petrecut in localitatea aradeana Zerind. in urma impactului trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a.

Accident mortal in Satu Mare. Trei persoane au decedat in urma impactului

Un teribil accident rutier s-a petrecut, luni, pe DN 19, la iesirea din orasul Livada spre Negresti Oas, in judetul Satu Mare. in urma impactului trei persoane si-au pierdut viata. Trei.

Accident aviatic in Wisconsin. Sase persoane si-au pierdut viata in urma impactului

Un accident aviatic a avut loc in Wisconsin, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in nordul statului. in urma impactului sase persoane si-au pierdut viata. Potrivit Libertatea. ro,.

Accident mortal pe Valea Oltului. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma impactului dintre un autoturism si o duba

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe raza judetului Valcea, pe DN 7, la iesirea din Calimanesti.

Accident grav in Galati. Noua oameni au fost raniti. A fost solicitat elicopterul SMURD

Noua persoane, intre care trei copii, au fost ranite sambata seara, pe un drum judetean din Galati, dupa ce un sofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte masini, in zona fiind.

Impact devastator: 18 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav, alti 30 sunt raniti (FOTO)

UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in Germania. Un autocar cu 48 de persoane s-a lovit de un camion, iar apoi a luat foc, fiind.

Accident GRAV pe o sosea din Galati. Un politist a fost grav ranit dupa ce un sofer a intrat in plin in masina sa

8 persoane, printre care si 3 copii au fost raniti intr-un accident din Galati, petrecut la o rascruce de drumuri, dupa ce un sofer de 22 de ani a intrat in plin intr-o masina condusa de un po.

Accident grav la Dragasani. Mai multe persoane sunt ranite. Traficul este complet blocat

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dupa-amiaza pe DN 64, la iesirea din Dragasani spre Slatina, circulatia fiind blocata in zona accidentului pe ambele.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )