Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier pe DN1A, in judetul Prahova: Deputatul Sorin Teju si sotia sa au fost raniti grav, iar o persoana a murit

B1 B1,
Accident rutier pe DN1A, in judetul Prahova: Deputatul Sorin Teju si sotia sa au fost raniti grav, iar o persoana a murit

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident produs pe DN1A in judetul Prahova. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, in urma accidentului, printre victime. continuă pe B1

UPDATE Deputatul Sorin Teju, ranit grav intr-un accident pe DN 1 A; sotia sa, in coma profunda; un mort si alti trei raniti

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, transmite Mediafax.

Un deputat a fost implicat intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV, pe DN1A

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia.

Cluj: Seful Politiei din Floresti, implicat intr-un grav accident rutier

Seful Politiei Locale din Floresti, judetul Cluj, a fost implicat intr-un accident rutier. Cristian Bonda, aflat la volanul masinii de serviciu ar fi intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un alt autoturism.

Un student din Chile a conceput o aplicatie de telefon care te salveaza in caz de accident rutier

SOSmart este o aplicatie de telefon care te poate ajuta in eventualitatea unui accident rutier grav. Aplicatia a fost dezvoltata de catre un student din Chile si este optimizata pentru iOS, Android si Windows Phone, potrivit interaksyon. com .

Deputat ranit grav intr-un accident, sotia sa in coma profunda, un mort si alti trei raniti, pe DN1A

Deputatul Sorin Teju PLR) a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, potrivit Medifax.

Deputat ranit grav intr-un accident, sotia sa in coma profunda

Deputatul Sorin Teju a fost ranit grav, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 1 A, judetul Prahova, in care o persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre victime numarandu-se si sotia parlamentarului, care este in coma profunda, informeaza Mediafax.

Aplicatia care te salveaza in caz de accident rutier

Vesti bune pentru soferii care se tem de un eventual accident grav. Un student din Chile a creat o aplicatie pentru telefoane inteligente care detecteaza miscarile bruste asociate, de regula, cu accidentele auto.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )