Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident rutier provocat de un tanar care a fugit de Politie. Soferul nu avea permis

Adevărul Adevărul,
Accident rutier provocat de un tanar care a fugit de Politie. Soferul nu avea permis

Un tanar de 19 ani din Deva a provocat un accident rutier pe Strada Horea, dupa ce a incercat sa scape de agentii Politiei Rutiere. Barbatul nu avea permis de circulatie. continuă pe Adevărul

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani, cu masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea

Masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea, in care se afla si presedintele Marian Oprisan, a fost implicata duminica seara intr-un accident rutier produs la intrarea in orasul Vulcan.

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier cu masina de serviciu a CJ Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a fost implicat intr-un accident rutier in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, potrivit Adevarul. Accidentul a avut loc pe.

Ilfov: Accident rutier grav in comuna 1 Decembrie. O femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica in localitatea 1 Decembrie din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Doua autoturisme au fost implicate in accident. O femeie a murit, iar doi barbati si un copil.

Accident rutier grav in Ilfov: O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

O persoana a murit si alte patru, intre care un copil, au fost ranite grav, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit pe DN5, in localitatea ilfoveana 1 Decembrie, informeaza Mediafax.

Accident rutier in Germania. Un roman a fost transportat la spital, cu un elicopter

Doua masini din Romania au fost implicate intr-un accident violent, in sudul Germaniei, aproape de frontiera cu Austria. Potrivit politistilor, un sofer austriac a pierdut controlul automobilului sau si a lovit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )