Libnet.ro
UNICEF

06:15

Accident teribil! Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit dupa ce au fost striviti de un utilaj

B1 B1,
Accident teribil! Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit dupa ce au fost striviti de un utilaj

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic TMK din Resita, judetul Caras Severin, si-au pierdut viata joi, dupa un accident suferit la locul de munca. Acestia au fost striviti intre podul rulant al unei. continuă pe B1

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit striviti de un utilaj

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita, judetul Caras-Severin, au murit, joi, striviti de un utilaj, la locul de munca, iar reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca si Politia au deschis o ancheta in acest caz, informeaza News. ro. Din primele date a reiesit ca unul dintre muncitori s-ar fi si electrocutat.

Accident de munca la Combinatul Siderurgic din Resita. Doi barbati au fost striviti pe o cale de rulare

Doi barbati, unul de 43 de ani si unul de 51 de ani, au fost gasiti morti, astazi, pe o schela la Combinatul Siderurgic TMK din Resita.

Accident teribil in Gorj. Una dintre victime a trecut printr-o adevarata drama cu doar cateva luni inainte (FOTO)

Accident teribil in acest weekend in comuna gorjeana Schela. Un tanar a scapat masina de sub control din cauza vitezei si s-a rasturnat. El a murit, iar unul dintre cei doi pasageri care se aflau.

O ELEVA A MURIT iN FATA LICEULUI! Accident TERIBIL in Valcea

O adolescenta de 17 ani a murit intr-un accident teribil petrecut in Valcea. Fata si sora sa de 9 ani se aflau intr-un autoturism condus de un tanar de 18 ani. Acesta a pierdut.

Doi muncitori ai unei companii metalurgice din Resita au murit, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Inspectoratul Teritorial de Munca a deschis o ancheta

Doi muncitori, in varsta de 43, respectiv 51 de ani, care lucrau la o companie metalurgica din Resita, au murit, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Astfel, Inspectoratul Teritorial de Munca din Caras-Severin a deschis o ancheta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )