Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aceasta fetita de 12 ani din Cluj a disparut fara urma. Familia este disperata

Antena3 Antena3,
Aceasta fetita de 12 ani din Cluj a disparut fara urma. Familia este disperata

O fetita in varsta de 12 anidin Cluj-Napoca este cautata de politisti si familie, de doua zile. Copilaa plecat de acasa si nu s-a mai intors. Alia Maria Matei a plecat de acasa. continuă pe Antena3

O fetita de 12 ani din Cluj-Napoca a fost data disparuta de doua zile. Aceasta e cautata de politie si familie

O fetita in varsta de 12 ani din Cluj-Napoca este cautata de doua zile de politisti si familie dupa ce aceasta a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Accident stupid, o fetita de doar cinci ani din Arad a murit. Unchiul sau este cercetat penal

O alta tragedie s-a petrecut in ajunul Pastelui. O fetita de numai cinci ani si-a pierdut viata in urma unui accident stupid petrecut in satul Groseni, din judetul Arad. Fetita se juca pe strada,.

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie

Un baiat de 17 ani din Vaslui si-a violat bunica, pentru ca nu i-a dat 100 de lei din pensie. Batrana de 80 de ani a strigat zadarnic dupa ajutor, transmite stirileprotv. ro. Vecinii au gasit-o abia dimineata,.

Era joi seara intr-un autobuz din Cluj, cand a vazut ca soferul opreste brusc si deschide geamul. Dupa cateva secunde a inteles ce se intampla, dar era prea tarziu

Un autobuz al Regiei Locale de Transport Cluj, care circula azi pe str Primaverii din Manastur, a agatat din mers oglinda unui autoturism parcat pe prima banda a strazii, in fata unei parcari, in spic, se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )