Libnet.ro
UNICEF

00:07

Actrita americana Lizabeth Scott a incetat din viata la varsta de 92 ani

B1 B1,
Actrita americana Lizabeth Scott a incetat din viata la varsta de 92 ani

Actrita americana Lizabeth Scott, cunoscuta pentru vocea sa profunda si aparitia in filme din genul noir, cum ar fi Dragoste ciudata/ The strange love of Martha Ivers si Dead Reckoning, a incetat din. continuă pe B1

Actrita americana Lizabeth Scott a murit la varsta de 92 de ani

Actrita americana Lizabeth Scott, cunoscuta pentru vocea sa profunda si aparitia in filme din genul noir, cum ar fi Dragoste ciudata/ The strange love of Martha Ivers si Dead Reckoning, a murit pe 31 ianuarie, la varsta de 92 de ani, intr-un spital din Los Angeles, potrivit variety. com, relateaza Mediafax.

Scriitoarea Assia Djebar a incetat din viata la varsta de 79 ani

Scriitoarea algeriana Assia Djebar, membra a Academiei Franceze, a incetat din viata, vineri noapte, la varsta de 79 ani, intr-un spital din Paris, a anuntat familia sa, relateaza Agerpres. Familia a intrat deja.

Cantaretul american Don Covay a incetat din viata la varsta de 76 ani (VIDEO)

Cantaretul si compozitorul american Don Covay, ale carui piese au fost interpretate de The Rolling Stones, Otis Redding si Aretha Franklin, a incetat din viata la varsta de 76 ani, relateaza BBC News. Decesul a.

Tatal statistic si tatal din viata noastra

Daca vom face sapaturi dupa date statistice privind implicarea tatilor in viata copiilor, in special in primii ani de viata, datele nu-l vor pune intr-o lumina prea favorabila pe tatal statistic. Tatal statistic petrece mai putin timp cu copilul/ copiii din o multime de motive.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )