Libnet.ro
UNICEF

22:30

Actrita Anita Ekberg, cunoscuta pentru rolul din La Dolce Vita, a incetat din viata la varsta de 83 ani

B1 B1,
Actrita Anita Ekberg, cunoscuta pentru rolul din La Dolce Vita, a incetat din viata la varsta de 83 ani

Anita Ekberg, cunoscuta pentru rolul interpretat in filmul La Dolce Vita, a incetat din viata, duminica, la varsta de 83 ani, relateaza DPA, citata de Agerpres. Actrita de origine suedeza se stabilise de. continuă pe B1

Anita Ekberg a murit. Actrita este protagonista celebrei scene de la Fontana di Trevi, din filmul La Dolce Vita

Actrita suedeza Anita Ekberg, unul dintre sex-simbolurile anilor 60, celebra pentru rolul din filmul-cult La Dolce Vita, de Federico Fellini, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 83 de ani, potrivit BBC, care citeaza mai multe publicatii italiene. Fosta vedeta era internata in clinica San Raffaele din Rocca di Papa, in apropiere de Roma.

A murit Anita Ekberg, vedeta din La Dolce Vita

Vedeta filmului La Dolce Vita, Anita Ekberg, a murit la varsta de 83 de ani. Vedeta s-a stins din viata la Roma, duminica dimineata, transmite BBC, care-l citeaza pe avocatul sau.

Amenzi de 500.000 de euro pentru taximetristii din Bucuresti. Au facut o intelegere tacita

Un numar de opt companii de taximetrie din Bucuresti si Ilfov au fost amendate de Consiliul Concurentei a amendat cu 2,26 milioane de lei 505. 021 euro) pentru participarea la o intelegere tacita pentru fixarea tarifului de transport de persoane in regim de taxi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )