Libnet.ro
UNICEF

21:15

Administratorul unei firme, arestat din cauza fondurilor UE

România Liberă România Liberă,
Administratorul unei firme, arestat din cauza fondurilor UE

Administratorul unei firme, Ionel Gogoana, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, pentru ca a ajutat cinci persoane sa obtina ilegal documentele necesare pentru a accesa fonduri europene destinate instalarii tinerilor fermieri, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

DNA: Administratorul unei firme, arestat preventiv pentru fraudarea fondurilor europene. Prejudiciu de 600.000 de lei

Procurorii DNA au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ionel Gogoana, administrator al unei firme si consultant al proiectelor privind fondurile europene, pentru complicitate la facilitarea pe nedrept.

DNA: Administrator al unei firme, arestat preventiv pentru fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ionel Gogoana, administrator al unei firme si consultant al proiectelor privind fondurile europene, pentru complicitate la facilitarea pe nedrept de fonduri europene unor persoane neeligibile.

Un copil de 13 ani a murit strivit intre doi busteni. Baiatul obisnuia sa-l ajute la munca pe administratorul unei firme din Focsani

Accidentul a avut loc in incinta unei societati comerciale din municipiul Focsani, unde baiatul obsinuia sa il ajute la treaba pe administrator.

Pitesti: Un barbat parasit de sotie din cauza certurilor privind ratele in franci elvetieni s-a spanzurat

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, cel mai probabil, din cauza problemelor familia. in ultimele zile relatia cu sotia sa se deteriorase din cauza certurilor provocate de situatia g.

ONU: Peste 1,6 milioane de refugiati, din cauza conflictului din estul Ucrainei

Aproximativ 1,6 milioane de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului separartist din estul Ucrainei, arata inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR). Ministerul ucrainean pentru.

Italia: Un tren a fost lovit de valurile Marii Adriatice din cauza vantului puternic (VIDEO)

Un tren a fost lovit de valurile MariiAdriatice din cauza vantului puternic, incidentul avand loc intre orasele Ancona si Palombina, in regiunea Marche din nord-estul Italiei, relateaza Corriere della.

Pitesti: Un barbat s-a spanzurat din cauza creditului in franci

Un barbat de 34 de ani, din Pitesti, a fost gasit spanzurat, joi, primele verificari ale anchetatorilor aratand ca barbatul s-a sinucis dupa ce sotia sa l-a parasit din cauza deselor certuri provocate de situatia tot mai grea a familiei, care nu mai putea face fata ratelor in franci elvetieni, relateaza Mediafax.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

Administratorul unei firme din Constanta, trimis in judecata de DNA pentru santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Claudiu Turtoi, administrator al unei societati comerciale, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de santaj.

DIICOT ancheteaza un dosar privind fraude bancare. Un angajat al Bancii Transilvania, banuit ca scotea bani din conturile unei firme cu un card falsificat

Procurorii DIICOT Olt, impreuna cu ofiteri de politie din cadrul SCCO si BCCO Olt, au efectuat miercuri perchezitii la domiciliile mai multor persoane fizice si la sediile unor persoane juridice pe raza judetului Olt, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale specializata in efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, fals in inscrisuri private si uz de fals, acces ilegal la un sistem informatic si fals informatic, se arata intr-un comunicat al institutiei. Potrivit anchetatorilor, in perioada 2 februarie 2014 - 29 octombrie 2014, din contul curent al societatii SC Agromec Sistem SRL, deschis la Banca Transilvania, s-au efectuat transferuri de sume importante de bani, fara acceptul reprezentantilor societatii, de catre membrii gruparii infractionale. Reprezentantii bancii nu au putut fi contactati pana la ora redactarii articolului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )