Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alexis Tsipras, vizita oficiala in Italia si Franta

România Liberă România Liberă,
Alexis Tsipras, vizita oficiala in Italia si Franta

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, va merge, marti si miercuri, in vizita oficiala, in Italia si Franta, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Este Alexis Tsipras noul cal troian al Rusiei in UE? Primele miscari ale noului premier grec: vrea tratament mai bland pentru Rusia, vrea arme rusesti si anuleaza vanzarea portului Pireu catre chinezi

Abia instalat in functia de premier al Greciei, Alexis Tsipras Syriza) a inceput sa-si puna in aplicare promisiunile electorale. A anuntat ca nu e de acord ca UE sa sanctioneze mai dur Rusia, vrea sa cumpere armament rusesc, a promis ca anuleaza vanzarea portului Pireu catre chinezi si a promis ca va reangaja toti bugetarii concediati in ultimii ani. Peste toate planeaza imaginea ministrului sau de Externe, surprins intr-o fotografie in 2013 alaturi de Aleksandr Dughin, ideologul-sef al lui Putin.

Alexis Tsipras: Noul guvern este pregatit sa isi verse sangele pentru a restabili demnitatea grecilor

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat miercuri ca guvernul pe car il conduce este pregatit sa isi verse sangele pentru a restabili demnitatea grecilor, transmite AFP.

Partenera de viata a lui Alexis Tsipras, cunoscuta pentru vederile sale radicale: in 1990 l-a convins pe liderul Syriza sa se alature Tineretului Comunist din Grecia

Desi Alexis Tsipras, noul premier al Greciei, conduce o formatiune de extrema stanga, partenera de viata a liderului Syriza este considerata ca fiind adevaratul radical al familiei, noteaza Daily Mail. Peristera.

Alexis Tsipras, nemultumit ca declaratia liderilor statelor UE privind posibile noi sanctiuni pentru Rusia a fost data fara acordul Greciei

Noul premier de extrema stanga al Greciei, Alexis Tsipras, si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca declaratia de marti a liderilor celor 28 de state ale Uniunii Europene, potrivit careia Bruxelles-ul ia in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol, a fost data fara acordul Greciei, scrie EUObserver.

Angela Merkel il felicita pe Alexis Tsipras si ii doreste putere si succes

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat marti pe noul premier grec Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza, precizand ca ii doreste putere si succes, informeaza mediafax, care.

Grecia: Alexis Tsipras a propus un economist marxist in fruntea Finantelor

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a propus un economist de orientare marxista si opozant deschis al programului de salvare ca ministru al Finantelor, semn ca guvernul de coalitie format de partidul Syriza va adopta o pozitie ferma in negocierile.

Mesajul lui Angela Merkel pentru Alexis Tsipras: cancelarul german ii doreste putere si succes

Angela Merkel l-a felicitat marti pe noul premier grec Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza. Cancelarul german i-a urat multa putere si succes, intr-un mesaj scris difuzat de Cancelaria de la Berlin, relateaza AFP.

Noul premier grec declara razboi turismului all-inclusive. Taxe mai mari pentru hotelurile care ofera aceste servicii

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, vrand sa incurajeze revenirea la turismul traditional. Tsipras sustine ca serviciile all-inclusive indeparteaza.

Noul premier al Greciei declara razboi turismului all-inclusive

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, chiar daca aduc economiei elene venituri anuale de 2 miliarde de euro, cu intentia ca prin masuri fiscale si legislative sa descurajeze acest sistem pentru a facilita revenirea la turismul traditional, informeaza Mediafax.

Merkel l-a felicitat pe noul premier al Greciei

Angela Merker, cancelarul Germaniei, l-a felicitat marti pe noul premier grec Alexis Tsipras precizand ca ii doreste multa putere si succes. Va felicit pentru investirea in postul de premier al Republicii elene. Va preluati functia intr-o perioada dificila, in care va veti confrunta cu o mare responsabilitate, a scris cancelarul german.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )