Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenda de 7.000 de lei pentru firma unde lucra muncitorul peste care s-a prabusit un perete de beton

Adevărul Adevărul,
Amenda de 7.000 de lei pentru firma unde lucra muncitorul peste care s-a prabusit un perete de beton

Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara a finalizat ancheta in cazul munictorului care a murit dupa ce un perete din beton s-a prabusit peste el, la o trecere de cale ferata, iar firma la care aceasta era angajat a fost amendata. continuă pe Adevărul

Cluj-Napoca are buget de 1,18 miliarde lei, din care va folosi 458 milioane lei pentru investitii

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2015 este de 1. 000 lei, pentru investitii bugetul fiind de 458 milioane de lei, suma din care 270 milioane de lei vor fi alocate pentru proiectele europene aflate in derulare, iar 188 milioane de lei vor merge pe proiectele europene viitoare.

Guvernul imprumuta de la Trezorerie 1,42 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut ]n valoare de 1,42 miliarde lei de la Trezoreria Statului, din venituri din privatizare, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management pentru programele operationale sumele necesare achitarii cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

Guvernul a fixat plafonul de garantii pentru Prima Casa la 2,5 mld. lei pentru 2015

Guvernul a fixat plafonul de garantii pentru programul Prima Casa las 2,5 miliarde lei pentru acest an, concomitent cu realocarea diferentei ramase neutilizate de anul trecut.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua mil. lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor.

Ministerul Finantelor propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa

Ministerul Finantelor propune alocarea unui plafon de garantii de stat pentru programul Prima Casa de 2,5 miliarde lei in acest an, concomitent cu realocarea diferentei ramase neutilizate de anul trecut, potrivit unui proiect de hotarare de guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )