Libnet.ro
UNICEF

00:07

Analiza HotNews.ro Independenta energetica, mai mult lozinca decat realitate? Romania vrea sa scape de rusi cu ajutorul rusilor

Hotnews Hotnews,
 Analiza HotNews.ro Independenta energetica, mai mult lozinca decat realitate? Romania vrea sa scape de rusi cu ajutorul rusilor

Ultima mare descoperire de gaze, cea anuntata de Lukoil, arata clar ca zona romaneasca a Marii Neagre este bogata in hidrocarburi. Dupa OMV Petrom si ExxonMobil care au anuntat in 2012 ca au descoperit cantitati uriase de gaze, acum a venit randul rusilor sa se laude cu gazele romanesti depistate in zona explorata de ei. La asemenea stire, primul gand ar putea fi: Romania devine total independenta energetic. Intr-adevar, dependenta fata de importurile din Rusia ar putea fi redusa, insa, ca un paradox, va creste influenta ruseasca asupra gazelor romanesti. In acest moment, gazele romanesti din Marea Neagra se afla sub control rusesc. Amtintim aici si de parteneriatul puternic dintre grupul austriac OMV si gigantul rus Gazprom. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Nicusor Dan a devenit tot mai activ in spatiul public si lanseaza o serie de proiecte de reformare a administratiei locale, dupa ce si-a anuntat public, la inceputul lunii septembrie, intentia de a candida la functia de primar general al Bucurestiului la alegerile din 2016. Nicusor Dan a candidat ca independent si la alegerile din iunie 2012. In 2015, el a lansat platforma politica Uniunea Salvati Bucurestiul. Cum isi va pune in practica proiectele fara un Consiliu General de partea sa? Care este politica sa de aliante si pe ce oameni se bazeaza pentru a castiga celelalte sectoare?.

Tendinte in online marketing: Companiile investesc mai mult, se orienteaza catre servicii end-to-end si definesc strategii pe termen lung

Companiile din Romania au inceput sa investeasca mai mult si pe termen lung in campanii de marketing online, orientandu-se catre servicii end-to-end de la dezvoltare software, infrastructura pana la marketing online), potrivit Zitec, unul dintre.

Exista un medicament care te va face sa vrei sa muncesti mai mult, dar ar trebui?

Cum ar fi daca ai afla ca exista un medicament care te face sa muncesti mai mult, de placere? Ar fi un vis sau un cosmar? Oricum ar fi, acesta exista si are cateva efecte interesante.

Romanca bloggerita care scrie pentru Vogue: Cititorii intra pentru mai mult decat un scroll-down pe niste fotografii

Cand zici blog de fashion automat te gandesti la culori, haine mai mult sau mai putin purtabile, mici articole despre un anumit eveniment si comentarii doldora din partea sexului frumos. Romanca Janina Nectara incearca sa evite.

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, discuta online cu cititorii HotNews.ro, marti, de la ora 12.00

Nicusor Dan a devenit tot mai activ in spatiul public si lanseaza o serie de proiecte de reformare a administratiei locale, dupa ce si-a anuntat public, la inceputul lunii septembrie, intentia de a candida la functia de primar general al Bucurestiului la alegerile din 2016. Nicusor Dan a candidat ca independent si la alegerile din iunie 2012. In 2015, el a lansat platforma politica Uniunea Salvati Bucurestiul. Cum isi va pune in practica proiectele fara un Consiliu General de partea sa? Care este politica sa de aliante si pe ce oameni se bazeaza pentru a castiga celelalte sectoare?Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Polonia a inaugurat un terminal maritim de gaz natural lichefiat care ii asigura independenta de Rusia

Premierul polonez Ewa Kopacz a inaugurat luni terminalul maritim de gaz natural lichefiat de la Swinujscie nord-vest), care garanteaza independenta energetica a tarii fata de Rusia, scrie AFP.

VIDEO Utilizatorii Facebook vor avea mai mult control asupra notificarilor On This Day

Mergand pe ideea de empatie, caracteristica butoanelor Reactii, noul plan al companiei este implementarea unor filtre ce permit fiecarui utilizator sa specifice exceptii cu privire la continutul afisat, prin care pot fi excluse persoanele sau datele in privinta carora utilizatorii nu doresc sa fie notificati.

Viata se traieste pe zile. Ca sa fie maine, mai intai este ACUM

In Februarie 2013 traversam un moment de cadere in gol. O cadere libera, fara puncte de sprijin. Pentru ca uneori viata are un farmec aparte si zice ea asa, ca e misto sa te lase brusc ca la nastere. Si ma izolasem complet, pentru ca evident nu stiam ce ma lovise si mai mult, incercam sa inteleg ce se intamplase, unde am gresit si cine sunt eu de fapt, ca mi se cam dusese la vale jumatate din viata la o medie de 70 de ani, sa zicem. Combinatia iarna plus depresie plus autobiciuire neuronala pana la epuizare cu intrebarea de ce?, a fost cea care m-a facut sa stau efectiv o zi intreaga cu ochii pe geam, sa vad cum trece o data ziua aia, pe care o detestam. ca venise iar.

Inflatia din China s-a temperat peste asteptari, preturile producatorilor au ajuns la a 43-a luna consecutiva de scaderi

Inflatia din China s-a temperat mai mult decat se astepta in septembrie, iar preturile producatorilor au scazut pentru a 43-a luna consecutiva, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind presiunile deflationiste in cea de-a doua economie a lumii, informeaza Reuters.

Utile: Cum sa slabesti o marime la haine in zece zile; Ai des dureri de cap? Iata care ar putea fi cauza neasteptata; Lifting natural. Ingrediente din bucatarie cu care sa iti intinzi si tonifiezi pielea lasata

Iei vitamine? Ai grija! S-a descoperit ca ar putea face mai mult rau! Milioane de oameni din intreaga lume aleg sa-si consolideze dieta printr-un. Sapte sfaturi pentru mamicile care intarzie mereu dimineata. Dimineata. Momentul acela din zi in care totul este contra cronometru. Toata lumea vrea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )