Libnet.ro
UNICEF

22:15

Angel Di Maria s-a rupt in finala Copa America

Online Sport Online Sport,
Angel Di Maria s-a rupt in finala Copa America

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a suferit o accidentare serioasa in prima repriza a finalei Copa America dintre Chile si Argentina. continuă pe Online Sport

Argentina, propulsata de Messi, s-a calificat in finala Copa America

Argentina va intalni Chile in finala Copa America, dupa victoria din semifinale in fata Paraguayului, scor 6 - 1. Marcos Rojo a deschis scorul, dupa o lovitura libera executata de Messi, iar Pastore a dublat.

Argentina zdrobeste Paraguay in semifinale la Copa America

Nationala Argentinei s-a calificat, marti noapte, in finala Copa America dupa o victorie categorica obtinuta in fata celor din Paraguay, scor 6-1.

Copa America: Finala Chile - Argentina. Messi, in actul final, dupa un meci cu scor de tenis

Finala Copei America se va disputa intre Chile, tara gazda a turneului, si Argentina. Selectionata lui Lionel Messi s-a impus cu scorul de 6-1 in fata Paraguay-ului, in cea de a doua semifinala.

Peru a invins Paraguay, scor 2-0, si a ocupat locul trei la Copa America

Reprezentativa statului Peru a invins selectionata statului Paraguay, scor 2-0, vineri, la Concepcion, in finala mica de la Copa America. Golurile au fost marcate de Carrillo 48 si Guerrero.

Peru, locul trei la Copa America

Nationala statului Peru a castigat finala mica si a ocupat locul trei la Copa America.

Peru a incheiat pe trei Copa America (2-0 cu Paraguay)

Peru a incheiat pe locul trei Copa America editia din 2015), dupa ce a castigat cu 2-0 finala mica disputata impotriva nationalei din Paraguay.

Peru-Paraguay: 2-0 la Copa America

Echipa de fotbal a statului Peru a cucerit medalia de bronz la Copa America 2015 din Chile.

VIDEO Argentina, in finala Copei America ( 6-1 cu Paraguay)

Argentina s-a calificat en-fanfare in finala Copei America, dupa ce a castigat cu 6-1 partida cu Uruguay. Pumele au dominat autoritar partida si vor intalni in ultimul act al competitiei pe Chile, tara gazda.

Copa America. Argentina a zdrobit selectionata Paraguayului si s-a calificat in finala unde va intalni echipa statului Chile

Selectionata Argentinei a invins, miercuri, repezentativa Paraguayului cu 6-1, intr-o partida in care Angel DI Maria si Lionel Messi au excelat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )