Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anul 2015 cu noi necunoscute geopolitice

România Liberă România Liberă,
Anul 2015 cu noi necunoscute geopolitice

Potrivit istoricilor, anul 2015 ar trebui sa fie bogat in rasturnari de situatii, cum au fost si anii 1415, 1515, 1715, 1815. Va fi un an istoric, arata Le Parisien. Revenind la situatia concreta a actualitatii, prin razboiul din Ucraina si ofensiva Statului Islamic in Irak, anul 2014 a fost dominat de persistenta tensiunilor internationale si de amenintarea jihadistilor. Aceste doua crize vor continua sa domine si anul 2015, dar caderea preturilor petrolului ar putea reface cartile. continuă pe România Liberă

Energia s-a impus cu emotii in primul meci din anul 2015. Echipa gorjeana a invins Atlassib Sibiu

Energia s-a impus la o diferenta de numai patru puncte in fata formatiei Atlassib Sibiu, in primul meci din anul 2015 care a contat pentru Sferturile Cupei Romaniei.

Fenomenele astronomice din anul 2015: doua eclipse de soare si doua eclipse de luna

Anul 2015 se anunta bogat in fenomene astronomice vizibile din tara noastra. Observatorul Astronomic din cadrul Muzeului Vasile Parvan din Barlad va organiza mai multe activitati publice cu prilejul celor mai importante fenomene astronomice.

Mark Zuckerberg a anuntat care este provocarea sa pentru anul 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre.

Cum va fi anul 2015, conform numerologilor si astrologilor

2015 va fi un an greu pentru cei mai multi dintre noi. Dar mai ales pentru politicieni, ale caror cariere vor trece prin momente de cumpana. Victor Ponta ar putea pierde guvernarea pana in luna mai iar.

Previziunile facute de CIA in 2000 pentru anul 2015: nu guvernele, ci marile organizatii vor dicta cadrul international

In 2000, Agentia Centrala de Informatii CIA) a publicat un raport in care incerca sa faca o radiografie a lumii anului 2015. Analistii tratau cele mai importante subiecte, de la resurse energetice, cursa inarmarii nucleare in Orientul Mijlociu si topul puterilor economice la nivel mondial.

Editie speciala Adevarul Live cu generalul Talpes, despre provocarile de securitate ale Romaniei in anul 2015

Generalul Ioan Talpes vorbeste vineri, incepand cu ora 16. 00, despre principalele riscuri de securitate pe care le-ar putea confrunta Romania intr-un spatiu din ce in ce mai plin de focare de conflict cu dezvoltari neasteptate.

Editie speciala Adevarul Live cu generalul Ioan Talpes, despre provocarile de securitate ale Romaniei in anul 2015

Generalul Ioan Talpes vorbeste vineri, incepand cu ora 16. 00, despre principalele riscuri de securitate pe care le-ar putea confrunta Romania intr-un spatiu din ce in ce mai plin de focare de conflict cu dezvoltari neasteptate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )