Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australia: O sportiva a murit dupa ce a cazut in timpul unei competitii hipice

B1 B1,
Australia: O sportiva a murit dupa ce a cazut in timpul unei competitii hipice

Sportiva Simone Montgomerie, de 26 de ani, a murit, luni, dupa ce a cazut in timpul unei competitii hipice in Australia, Darwin Cup. Australianca a cazut de pe calul ei, Riahgrand, in timpul celei de-a sasea. continuă pe B1

Un roman surprins spargand o locuinta, in Milano, a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un roman urmarit de un agent al carabinierilor care il surprinsese spargand un apartament din Milano a cazut de la etajul sase al imobilului in timp ce incerca sa treaca dintr-un balcon in altul si a murit.

Un roman urmarit de carabinieri a murit dupa ce a cazut de la etaj - La Repubblica.

Un roman surprins in timp ce spargea un apartament din Milano a cazut de la etajul sase al imobilului in timp ce incerca sa treaca dintr-un balcon in altul si a murit pe loc, transmite Mediafax. Incidentul a avut loc in cursul noptii de joi spre vineri in Cologno Monzese, o suburbie a orasului Milano, relateaza ziarul italian La Repubblica. Romanul in varsta de 29 de ani a fost surprins de un agent al carabinierilor in timp ce incerca sa patrunda prin efractie intr-un apartament. In .

Un roman din Italia a murit dupa ce a fost surprins in timpul unui jaf si a cazut de la etaj

Un roman din Italia a murit, vineri, dupa ce a fost surprins in timp ce jefuia un apartament din Milano si a cazut de la etaj, potrivit Mediafax. Barbatul a cazut de la etajul al saselea al cladirii, in timp ce .

Un barbat din Dambovita a murit dupa ce a fost intepat de mai multe viespi

Un barbat in varsta de 58 de ani din comuna damboviteana Corbii Mari a murit, sambata, dupa ce a fost intepat de mai multe viespi, potrivit Mediafax. O ambulanta a sosit pe campul unde se afla barbatul,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )