Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avocatii lui Sorin Oprescu, acuzatii extrem de grave: Este torturat psihic!

Antena3 Antena3,
Avocatii lui Sorin Oprescu, acuzatii extrem de grave: Este torturat psihic!

Sorin Oprescu se pregateste sa mai faca o plangere din arest. Este nemultumit de conditiile din detentie, iar avocatii sai sustin ca edilul suspendat al Capitalei este torturat psihic. Aparatorii au decis. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu, dus inapoi in Arestul Capitalei

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost dus inapoi in Arestul Politiei Capitalei, dupa o serie de investigatii medicale la Centrul Oncologic Fundeni, analize cerute de avocatii edilului dupa ce i-ar fi fost depistat un nodul la un plaman.

O noua plangere facuta de Sorin Oprescu impotriva conducerii Arestului Central

Aparatorii lui Sorin Oprescu au depus o noua plangere impotriva conducerii de la Arestul Central al Capitalei. Acestia sustin ca dreptul la tratament al clientului lor este incalcat flagrant.

Sorin Oprescu a refuzat aplicarea legii in scandalul Cathedral Plaza

in prezent, fostul primar este arestat pentru luare de mita * Biserica Romano-Catolica a trimis 20 scrisori fostului Presedinte Traian Basescu, solicitand sprijinul pentru demolarea cladirii, conform raportului Departamentul de Stat al SUA mentioneaza intr-un raport refuzul Primariei Capitalei de aplicare a deciziei privind demolarea turnului Cathedral Plaza, construit langa Catedrala romano-catolica din Bucuresti, potrivit Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti ARCB). Reprezentantii ARCB citeaza din raportul referitor la anul 2014: Primarul din Bucuresti n. r. Sorin Oprescu, arestat in prezent pentru luare de mita si suspendat din functia de edil al Capitalei) a continuat sa refuze aplicarea unei hotarari judecatoresti definitive din 2013 de a demola un turn de birouri construit ilegal langa Catedrala Romano-Catolica.

Sorin Oprescu, transferat la Institutul Oncologic Fundeni

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat la Institutul Oncologic Fundeni, unde trebuie sa faca o investigatie la nivelul plamanilor. Edilul este suspect de cancer pulmonar, potrivit Digi 24.

Perchezitii in camera lui Sorin Oprescu din arestul Capitalei

Celula lui Sorin Oprescu din arestul Capitalei a fost perchezitionata joi seara, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Perchezitii in celula lui Sorin Oprescu. Doua flacoane de insulina injectabila, ridicate

Politistii au efectuat o perchezitie in celula primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, in urma careia au gasit mai multe medicamente, care ar fi trebuit sa fie pastrate in cabinetul medical.

Perchezitii in celula lui Sorin Oprescu

Politistii au efectuat o perchezitie in celula primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, in urma careia au gasit mai multe medicamente, care ar fi trebuit sa fie pastrate in cabinetul medical.

Sorin Oprescu a fost transferat la Institutul Oncologic Bucuresti

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat la Institutul Oncologic Bucuresti, pentru a efectua o investigatie la nivelul plamanilor, acesta fiind suspect de cancer pulmonar. Acesta a fost internat timp de cinci zile la Institutul National de Diabetologie, unde i s-a stabilizat nivelul glicemiei dupa ce si-a facut supradoza de insulina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )