Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul Doru Bostina, cercetat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Avocatul Doru Bostina, cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, dupa ce ICCJ i-a admis contestatia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Director din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

Directorul Directiei Relatii Contractuale din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman se afla sub control juciciar pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita. Procurorii din.

Politist cercetat sub control judiciar. Agentul a ranit usor doua persoane si fugit de la locul accidentului

Agentul de la Serviciul Rutier din Calarasi, trimis in judecata, dupa ce a ranit doua persoane si a fugit de la locul accidentului, va fi cercetat sub control judiciar. Politistul, protagonistul unui accident rutier provocat de viteza cu care conducea, a fost initial arestat la domiciliu.

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a avocatului Doru Catalin Bostina, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori sub control judiciar,.

Director la Casa de sanatate Teleorman, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe Iulica Iulian Rizea, director al Directiei Relatii Contractuale din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman, pentru luare de mita.

Un director din cadrul CAS Teleorman a fost pus sub control judiciar de DNA. Iulian Rizea este cercetat pentru luare de mita

Un director din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman a fost pus sub control judiciar la cererea DNA, fiind suspectat de luare de mita. Iulian Iulica Rizea este cercetat pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.

Remus Truica, sub control judiciar. Omul de afaceri si doi sefi ai BRD au facut o gaura de peste 43 milioane de euro la BRD

Omul de afaceri Remus Truica este audiat, marti dimineata, la DIICOT in dosarul mega creditelor BRD. De asemenea, la audieri este asteptat si directorul general adjunct al BRD, Sorin Popa.

Avocatul Radu Pricop s-a prezentat la DNA

Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru complicitate la santaj.

Salonta: Patru politisti au fost arestati preventiv sub acuzatia de cerere si luare de mita de la soferi

Patru politisti din Salonta au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, iar al cincilea este cercetat sub control judiciar, acestia fiind acuzati ca au cerut si primit mita intre 100 si 300 de euro de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )