Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama: 2014 trebuie sa fie un an de actiuni pe plan economic si pentru reforma imigratiei

B1 B1,
Barack Obama: 2014 trebuie sa fie un an de actiuni pe plan economic si pentru reforma imigratiei

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri, ca 2014 trebuie sa fie un an de actiuni pe plan economic si de creare de locuri de munca, pledand pentru continuarea reformelor in domeniul imigratiei. continuă pe B1

Barack Obama nu vrea sanctiuni prea aspre pentru Iran.

Presedintele american Barack Obama ar putea opune veto-ul sau la noi sanctiuni impotriva Iranului, daca ele vor fi votate de Congres, a declarat joi purtatorul sau de cuvant, Jay Carney. 26 de senatori, atat democrati, cat republicani, au introdus joi un proiect de lege vizand pedepsirea si mai aspra a Iranului pentru programul sau nuclear. Casa Alba si-a exprimat deja ostilitatea fata de o asemenea masura, prevenind ca ea ar putea pene in pericol implementarea acordului interimar incheiat in .

Barack Obama boicoteaza si el Jocurile Olimpice de la Soci. Delegatia SUA include doi atleti homosexuali

Presedintele american Barack Obama a anuntat marti ca nu va merge la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, Rusia. Agentia rusa RIA Novosti califica refuzul liderului de la Washington de a merge la Soci si decizia de a include a doi sportivi care si-au recunoscut in mod public homosexualitatea in delegatia oficiala drept o lovitura data Rusiei ca raspuns la controversata lege anti-gay.

Seful Netflix i-a oferit presedintelui Barack Obama un rol in serialul House of Cards

CEO-ul platformei online Netflix i-a oferit presedintelui american Barack Obama un rol in serialul House of Cards. Serialul este o drama politica, difuzata exclusiv online, ce prezinta intrigile din.

Angela Merkel compara NSA cu STASI, intr-o discutie aprinsa cu Barack Obama

Cancelarul german Angela Merkel a comparat practicile de spionaj ale Statelor Unite cu cele ale STASI, puternica politie secreta a regimului comunist din Germania de Est, intr-un schimb de replici aprins cu presedintele american, Barack Obama, relateaza The Guardian.

Casa Alba a confirmat ca Barack Obama nu va merge la Jocurile Olimpice de la Soci

Casa Alba a confirmat, marti, ca presedintele Barack Obama nu va merga la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, o decizie care ar putea avea legatura cu controversata lege anti-gay din Rusia. De asemenea,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )