Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost surprins sub un mal de pamant, la o adancime de patru metri. Barbatul este inconstient

B1 B1,
Un barbat a fost surprins sub un mal de pamant, la o adancime de patru metri. Barbatul este inconstient

Un barbat a fost surprins, luni seara,sub un mal de pamant, la o adancime de patru metri, intre localitatile Tureni si Petresti, judetul Cluj. Barbatul este inconstient, iar echipajele de interventie. continuă pe B1

Cluj: Barbat surprins sub un mal de pamant, la o adancime de patru metri. Barbatul este inconstient

Un barbat a fost surprins, luni seara, surprins sub un mal de pamant, la o adancime de patru metri, intre localitatile Tureni si Petresti, judetul Cluj. Barbatul este inconstient, iar echipajele de interventie incarca sa-l scoata.

Teia Sponte face ce vrea pe strazile din Bucuresti. Cum a fost surprins omul de incredere al lui Gigi Becali

De foarte multe ori s-a scris in presa romaneasca de spre Teia Sponte, si pe buna dreptate, multa lume si-a pus intrebarea cineste personajul care apare extrem de des alaturi de finantatorul FCBS, Gigi Becali. Teia Sponte, milionarul din umbra lui Gigi Becali Ca si Gigi Becali, milionarul Teia Sponte, este de origine machedon, si .

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )