Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un barbat si-a ucis fiul in varsta de trei ani, pentru ca prietenei lui nu ii placeau copiii

Antena3 Antena3,
Un barbat si-a ucis fiul in varsta de trei ani, pentru ca prietenei lui nu ii placeau copiii

David Creato Jr, in varsta de 23 de ani, a admis ca a cauzat moartea fiului sau de trei ani, despre care spune ca stateain calea relatiei pe care o avea cu o tanara de 17 ani,. continuă pe Antena3

Un fost inginer de la Volkswagen a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Un fost inginer de la Volkswagen a fost condamnat de un tribunal american la trei ani si patru luni de inchisoare pentru rolul jucat in scandalul motoarelor diesel trucate de producatorul german pentru a ascunde emisiile reale de noxe, relateaza agentia EFE.

VIDEO Romania lucrului prost facut: cum s-a ales praful de doua drumuri asfaltate cu trei ani in urma si cat a costat distractia

Trei ani a rezistat asfaltul de pe doua strazi din comuna Maracineni, vecina municipiului Buzau. in timp ce oamenii acuza ca lucrarea a fost una prost facuta, autoritatile raspund ca de vina este proprietarul unui gater, care ar fi folosit cele doua strazi pentru transportul de busteni. La 100. 000 de lei se ridica investitia in reparatii, din bugetul local.

in ce stadiu se afla Catedrala Mantuirii Neamului: 800 de muncitori lucreaza in trei schimburi pentru a termina biserica (FOTO)

Peste 800 de muncitori lucreaza intens in trei schimburi pentru inchiderea corpului principal al Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit Gandul. Potrivit informatiilor furnizate de.

Studiu de caz: Cum isi bate Romania joc de fondurile europene. Birocratie sufocanta si proceduri de peste doi ani pentru banii destinati firmelor de ITC

67 de milioane de euro de la Uniunea Europeana asteapta de mai bine de doi ani sa fie cheltuiti de Romania pentru dezvoltarea firmelor private de IT. Apelul de proiecte din banii europeni a fost lansat in 2015, cand Sorin Grindeanu era ministrul Comunicatiilor. In luna mai 2017, Grindeanu, ca premier, participa la semnarea primelor 11 contracte din totalul de 130, iar vicepremierul Sevil Shhaideh promitea ca in doua saptamani vor fi semnate toate. Trei luni mai tarziu, inca mai sunt de semnat 20 de contracte, iar procedurile extrem de greoaie duc la intarzierea tuturor proiectelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )