Libnet.ro
UNICEF

20:46

Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Adevărul Adevărul,
Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a transmis miercuri seara pe Facebook lui Mihai Tudose ca a da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru, recomandandu-i acestuia din urma sa ceara revocarea lui Carmen Dan in mod institutional. continuă pe Adevărul

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro.

Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Cu un ministru care minte nu mai pot lucra Tudose: Carmen Dan a spus ca e dispusa sa-si dea demisia. Cred ca, daca va fi lasata, va renunta la functie

Mihai Tudose a declarat ca nu mai poate sa lucreze cu un ministru care l-a mintit. Premierul a povestit ca Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit in momentul in care i-a comunicat faptul ca.

Marian Godina, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere VIDEO

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

VIDEO Marian Godina, despre exprimarea lui Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu un ministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Nu sunt premierul SRI, nu eu am taiat porci acolo

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara, de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care asteapta demisia.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, criticata aspru de fostii colegi din Buzau ai chestorului Bogdan Despescu

Pensionarii din politia judetului Buzau o critica dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului pedofil. Fostul comandant al IPJ Buzau, Marin Ion, a scris pe Facebook ca a vazut un ministru cu o prestatie lamentabila iar Marian Serbulea, fost ofiter de presa al politiei buzoiene, o indeamna pe Carmen Dan sa plece acasa pentru ca distruge Politia Romana si ce a mai ramas.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Carmen Dan, razbunatoare: Cere demisia lui Radu Gavris care a vorbit fara voia ei

Carmen Dan, Ministru de Internet si fosta secretara la o scoala din Videle, se foloseste de ocazia generata de scandalul politistului suspectat de pedofilie pentru a cere demisia lui Radu Gavris, Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )