Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai.

Tariceanu: Motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul .

Cseke Attila: UDMR nu vrea sa intre intr-un Guvern de tranzitie, daca motiunea de cenzura trece

Toti parlamentarii UDMR vor vota motiunea de cenzura, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El spune ca formatiunea sa nu va vota la vedere, dar increderea este foarte importanta.

Tariceanu: Eu am convingerea ca motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece. Calculele sunt facute. insa, dupa cum vedeti, fiecare pare sa aiba calculul lui. Daca stau si ma uit, o vad pe.

Tariceanu: Dancila este disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu spune ca Viorica Dancila este foarte disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si incearca sa falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD in cazul in care acestia vor vota motiunea.

Surse. Ce variante sunt pe masa pentru functia de comisar european dupa esecul Dan Nica. Motiunea de cenzura, decisiva si pentru Bruxelles. Cum va juca Iohannis

Luminita Odobescu, Siegfried Muresan, Emil Hurezeanu, Luca Niculescu sau Ana Birchall sunt numele luate in calcul de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de comisar european, in cazul in care Guvernul Dancila pica, sustin surse politice pentru Adevarul. Daca motiunea Opozitiei nu trece, PSD va veni cu o alta varianta interna - a treia -, fara sa-l consulte pe seful statului.

Tariceanu spune ce optiuni de guvern are Klaus Iohannis

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni ca preferinta sa este un guvern politic in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata. intotdeauna am sa prefer o formula politica unei.

Dancila: Dorinta lui Ponta e sa distruga PSD. Avertisment pentru Opozitie: Pontanu-si va respecta cuvantul fata de nimeni

La Adevarul Live, premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul ProRomania, care pune umarul la motiunea de cenzura a Opozitiei. Dorinta lui Victor Ponta este de a distruge PSD, cred ca este o ura impotriva PSD. Uitati-va ce s-a intamplat cu Calin Popescu Tariceanu: scos din cursa pentru prezidentiale, partidul rupt, spune Dancila.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Tariceanu, ALDE: Nu dorim sa intram la guvernare. Mi se pare firesc sa asteptam alegerile din 2020

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, canu isi doreste ca formatiunea politica pe care o conduce sa faca parte din viitorul guvern, in cazul in care motiunea de cenzura va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )