Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camerun si Nigeria merg la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Camerun si Nigeria merg la Cupa Mondiala

Cele doua nationale au obtinut, duminica, biletele pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia dupa ce au castigat disputele cu Tunisia, respect Etiopia. continuă pe Online Sport

Camerun s-a calificat la Cupa Mondiala de fotbal si a stabilit un record greu de egalat pentru fotbalul african

Nationala Camerunului a castigat mansa retur a barajului pentru Cupa Mondiala, contra Tunisiei, scor 4-1, dupa 0-0 in tur si a obtinut calificarea la turneul final din Brazilia. Odata cu aceasta reusita, leii au stabilit un record pentru fotbalul de pe continentul negru.

FOTO. Cupa Mondiala 2014: Cum vor arata noile echipamente ale echipelor participante.

Echipele de fotbal din Argentina, Columbia, Germania, Japonia, Mexic, Rusia si Spania vor avea echipamente noi la Cupa Mondiala FIFA 2014, confectionate de firma Adidas. Cele sapte echipamente de fotbal sunt cu peste 40% mai usoare decat cele din 2012, compania reducand greutatea tricourilor, a gulerelor si a mansetelor de la maneci, precum si a insemnelor federatiilor si chiar a celor trei dungi emblematice. Pantalonii sunt, de asemenea, creati din materiale usoare. Aceste inovatii le .

Pana la o decizie privind un potential rebranding al Romtelecom si Cosmote, cele doua companii au o platforma de comunicare interna numita Think One

Noul brand sub care vor opera dupa fuziune Romtelecom si Cosmote ar putea fi Think One, pe calculatoarele angajatilor ruland deja un clip cu acest logo, a precizat pentru HotNews. ro o sursa apropiata celor doua companii, care ne-a transmis si o poza in acest sens. Contactati de HotNews. ro, oficialii Romtelecom si Cosmote au precizat ca Think One reprezinta conceptul si platforma de comunicare interna a strategiei si programelor companiei, in linie cu obiectivele sale . ) de a deveni operatorul telecom integrat numarul 1 din piata, care nu are legatura cu un potential rebranding, acesta din urma fiind un subiect aflat in faza de explorare. La acest moment, nu exista o decizie privind un eventual rebranding, fiind un subiect de discutie si aprobare a actionarilor, au mai spus acestia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1982 seconds )