Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

România Liberă România Liberă,
Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

Peste 97% dintre alimentele consumate in Europa contin reziduri de pesticide in limitele legale, arata cel mai nou raport elaborat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara. Raportul a analizat peste 81. 000 de monstre de alimente din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Irlanda si Norvegia. continuă pe România Liberă

Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip al trupei Holograf

Radu Beligan este protagonistul celui mai nou videoclip al trupei Holograf, De cate ori sa te iubesc, in care mai apar actorii Ada Condeescu si Adi Nartea.

La 96 de ani, Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf! VIDEO

Trupa Holograf a lansat un nou videoclip, la piesa De cate ori sa te iubesc. In clip joaca tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea, dar si maestrul Radu Beligan 96 de ani).

Managerul de proiect al celui mai rapid tren electric fabricat in Romania are 23 de ani. Rama electrica atinge 160 de km/h si are patru vagoane

Firma Softronic din Craiova a construit in premiera in Romania un tren electric care are patru vagoane si atinge 160 de km/h. Rama electrica este automatizata complet, iar pornirile si opririle sunt silentioase, la fel si mersul-datorita pernelor de aer pe care convoiul de vagoane leviteaza.

VIDEO Balonul militar pe care armata romana se va baza pentru spionaj, in cazul unui razboi. Ce spun specialistii despre el

In timp ce armata pregateste cele doua centre de comanda si control NATO de la Bucuresti, inginerii de la Agentia de tehnica militara ofera deja prototipul celui mai nou sistem de supraveghere.

Leonardo Mayer, dupa victoria celui mai lung meci de simplu din istoria Cupei Davis: Ce as putea sa spun dupa ce am jucat patru ore cu crampe? A fost o lupta

Dupa o victorie obtinuta in cel mai lung meci de simplu din istoria Cupei Davis , care a durat mai bine de sase ore, argentinianul Leonardo Mayer a plans. Acesta s-a confruntat cu crampe timp de patru ore, noteaza.

FOTO Povestea celui mai bun jandarm din Olt. Cea mai grea misiune a salvatorului sinistratilor a fost cand puhoaiele au navalit cu salbaticie si peste el

Unul dintre jandarmii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt a primit cea mai inalta recompensa din acest sistem - distinctia Jandarmul de Onoare al anului 2014 - dupa ce a dat dovada de o stapanire de sine demna de urmat in timpul unei misiuni de salvare a unor sinistrati din calea puhoaielor. Jandarmul a fost pus in situatia deloc de invidiat de a fi ajuns el insusi victima a apelor revarsate. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Cum arata birourile Lenovo din Bucuresti: incursiune in activitatea celui mai mare producator de PC-uri din lume

Cand vorbesti de tehnologie te gandesti la Lenovo, in momentul de fata cel mai mare producator de PC-uri la nivel global si in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. Am vizitat insa si birourile gigantului din Romania, companie.

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

VIDEO: Chromebook Pixel, cel mai nou ultrabook al Google, are o mare problema

Ultimul ultrabook de la Google, Chromebook Pixel cu USB de tip C pentru transfer date si alimentare are o problema. Este util doar in baza unei conexiuni de internet. Desi vorbim de un model performant, Pixel foloseste aplicatii stocate in cloud si care, ca sa functioneze, au nevoie de o conexiune de date, potrivit time. com .

Cel mai nou rival pentru MacBook - Chromebook Pixel e laptopul de viitor

Google nu s-a lasat astepta pentru a raspunde dupa lansarea Apple, incare a fost prezentat noul MacBook si si-a prezentat noul laptop, care foloseste sistemul deoperare Chrome OS. Chromebook Pixel costa 999 de dolari si are caracteristici interesante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )