Libnet.ro
UNICEF

22:45

Caz bizar, solutionat dupa 30 de ani: Ucisa de fosta amanta a sotului/ Criminala s-a deghizat in clovn

Hotnews Hotnews,
 Caz bizar, solutionat dupa 30 de ani: Ucisa de fosta amanta a sotului/ Criminala s-a deghizat in clovn

Politia din Virgina a arestat o femeie care a ucis-o pe viitoare sotie a fostului sau amant. Sheila Keen Warren s-ar fi imbracat in clovn si ar fi omorat-o pe Marlene Warren acum aproape 30 de ani. Ofiterii au catalogat cazul drept bizar, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Caz bizar, solutionat pe baza probelor ADN dupa 30 de ani: Ucisa de fosta amanta a sotului/ Criminala s-a deghizat in clovn

Politia din Virgina a arestat o femeie care a ucis-o pe sotia fostului sau amant pentru a se casatori ulterior cu acesta. Sheila Keen Warren s-ar fi imbracat in clovn si ar fi omorat-o pe Marlene Warren acum aproape 30 de ani. Ofiterii au catalogat la acea data cazul drept bizar, potrivit BBC.

Dupa 10 ani, Gina Pistol a pozat din nou goala. Nimic vulgar, nimic de prost gust - FOTO

Gina Pistol a pozat nud pentru o revista celebra, insa a spus ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie, dupa ce a refuzat ofertele de acest gen timp de mai bine de zece ani, potrivit.

Dupa 15 ani intr-o stare vegetativa, un implant l-a facut pe un barbat sa planga din nou

Cand am vazut o lacrima pe obraz, a fost . emotionant. A fost . , spune Angela Sirigu, director al Institutului de Stiinte Cognitive - Marc Jeannerod, Lyon, care a lucrat pentru acest moment mai mult de cinci ani. Cercetarea ei se concentreaza pe intelegerea functiilor diferitelor regiuni ale creierului, in special rolul cortexului parietal, considerat a fi vital pentru constienta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )