Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul lui Victor Ponta ar putea fi dezbatut, joi, in Parlamentul European

România Liberă România Liberă,
Cazul lui Victor Ponta ar putea fi dezbatut, joi, in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta ar putea fi discutat, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei. continuă pe România Liberă

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Radu Tudor: Victor Ponta nu va putea scapa de presiunea DEMISIEI. Nu genunchiul este problema

Gestul premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, dar nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a spus analistul politic Radu Tudor. Cred ca.

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, despre cazul Victor Ponta: Este un motiv serios de ingrijorare faptul ca majoritatea parlamentara din Romania se amesteca in separarea puterilor in stat

Parlamentul Romaniei este criticat dur la nivel european din cauza deciziei Camerei Deputatilor de a respinge incuviintarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Bernd Fabritius, raportor al Adunarii.

Traian Basescu: Pana cand Justitia se va pronunta in cazul premierului, cred ca Victor Ponta este nevinovat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant ca, personal, nu il considera vinovat pe premierul Victor Ponta. Pana in momentul in care justitia va stabili acest.

Traian Basescu: Pana cand Justitia se va pronunta in cazul premierului, cred ca Victor Ponta este nevinovat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca, personal, nu il considera vinovat pe premierul Victor Ponta. Pana.

Operatie Victor Ponta. Premierul ar putea sa fie externat azi din spital

Operatie Victor Ponta. Premierul va afla in decursul zilei de duminica daca poate fi externat din spital in urma operatiei la genunchi, pentru a se intoarce inapoi in Romania. Medicii turci i-au recomandat sa nu forteze genunchiul operat timp de trei saptamani.

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro.

Traian Basescu despre Victor Ponta: Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical, nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. / Faptul ca Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior, e neconstitutional

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, in legatura cu Victor Ponta si anuntul sau de duminica ca in perioada recuperarii dupa operatia la genunchi este in imposibilitatea de a isi exercita functia, ca Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical. Nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. Fostul sef al statului mai spune ca I-a cerut neconstitutional lui Iohannis sa il numeasca pe Oprea. Constitutia spune ca daca premierul este in incapacitatea de a-si exercita functia, presedintele desemneaza un premier interimar. Faptul ca Victor Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )