Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cehia. Sefa de cabinet a premierului Necas, Jana Nagyova, in arest preventiv

Antena3 Antena3,
Cehia. Sefa de cabinet a premierului Necas, Jana Nagyova, in arest preventiv

Justitia ceha a anuntat sambata arestarea preventiva a Janei Nagyova, o colaboratoare apropiata a premierului ceh, Petr Necas, si principala figura a scandalului de coruptie care zguduie de joi tara si. continuă pe Antena3

Sefa de cabinet a premierului ceh a pus Armata sa o fileze pe nevasta prim-ministrului

Politia din Cehia le-a adus la cunostinta celor opt persoane retinute, joi, acuzatiile, dupa perchezitiile efectuate la institutii de stat si private. Sefa de cabinet a premierului ceh Petr Necas, Jana Nagyova, a fost inculpata pentru abuz de putere, a anuntat vineri un reprezentant al Parchetului, citat de AFP.

Cehia: Jana Nagyova, sefa de cabinet a premierului Petr Necas, arestata preventiv

Justitia din Cehia a anuntat sambata arestarea preventiva a Janei Nagyova, colaboratoare apropiata a premierului ceh Petr Necas si principala figura a scandalului de coruptie care zguduie de joi tara si ameninta guvernul de centru-dreapta, relateaza AFP.

Opozitia din Cehia cere demisia premierului si organizarea de alegeri anticipate

Coalitia de centru-stanga care conduce Opozitia ceha a cerut premierului Petr Necas sa-si depuna mandatul, dupa ce mai multi oficiali politici cehi din cadrul partidului de dreapta ODS al prim-ministrului au fost arestati in noaptea de miercuri spre joi, la Praga, intr-o operatiune intreprinsa de Unitatea de lupta impotriva crimei organizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )