Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cei care au lucrat in regim de telemunca, vor primi 2.500 de lei de la Guvern

Adevărul Adevărul,
Cei care au lucrat in regim de telemunca, vor primi 2.500 de lei de la Guvern

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca cei care au lucrat in regim de telemunca vor primi 2. 500 de lei pentru achizitionarea de echipamente. Banii se vor aloca o singura data, iar de acest program vor beneficia aproximativ 700. 000 de persoane. continuă pe Adevărul

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Localitatile care vor primi bani din Fondul de interventie pentru acoperirea pagubelor produse in ultima perioada

Cateva localitati din Dambovita vor primi, din partea Ministerului Apelor si Padurilor,aprope 5,5 milioane de lei, din Fondul de interventie, pentru acoperirea pagubelor produse in ultima perioada.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere.

Peste 52.000 de persoane defavorizate vor primi alimente si produse de igiena de la Uniunea Europeana

Peste 52. 000 de pachete cu produse de igiena vor ajunge la beneficiarii de la nivelul judetului Ialomita, prin intermediul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Firea, intrebata daca e razboi pentru Primaria Capitalei: Cei care vaneaza Primaria Capitalei nu au nicio dorinta de a rezolva problemele

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca este un razboi al stelelor pentru Primaria Capitalei, iar toti cei care au anuntat ca vor sa candideze urmaresc un scop eminamente politic, sa ajunga mai sus. Firea sustine ca toti cei care si-au anuntat candidatura nu au o dorinta reala de a rezolva problemele Bucurestiului si au fost dezinteresati de Capitala in ultimii ani.

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Seful Consiliului Judetean Arges, mesaj catre cei care contesta purtarea mastii: Nu vreau sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Argesul este primul judet din Romania in care s-a decis obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise, iar seful Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contesta aceasta masura ca judetul a ajuns intr-o situatie dramatica, din cauza cresterii accelerate a cazurilor de COVID-19: Nu vreau sa ajungem sa ne dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua.

Cine sunt cei care cenzureaza Facebook-ul in Romania. Guvernul si MAI neaga, Uniunea Ziaristilor reactioneaza: Presa nu e terorista

Cine controleaza cenzurarea cuvantului romanesc de pe Facebook, cum s-a ajuns sa fie suprimat online, in premiera est-europeana, un ziar din Romania cu vechime de peste 20 de ani - National. ro, dupa o ancheta privind seful Jandarmeriei - si cum se explica faptul ca au fost interzise in acelasi timp doua bloguri anti-KGB-iste ale unor jurnalisti de la Chisinau si Bucuresti, secareanu. wordpress. com si Roncea. ro? intrebari la care incercam sa raspundem, in interesul tuturor utilizatorilor retelei globale. Pentru ca maine, indiferent daca sunteti simplu utilizator sau chiar portal de media, dumneavoastra puteti fi urmatorul.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )