Libnet.ro
UNICEF

19:15

CEI MAI PUTERNICI oameni din lume se reunesc la Davos

Antena3 Antena3,
CEI MAI PUTERNICI oameni din lume se reunesc la Davos

Zeci de sefi de state si 2. 500 de lideri de afaceri se reunesc de marti seara pentru a 45-a editie a Forumului Economic Mondial de la Davos, pentru cinci zile de seminarii si discursuri, intr-un moment in care. continuă pe Antena3

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Cele mai bogate femei din lume! Iata cum arata si de unde provin banii!

Cele mai bogate femei din lume au fost incluse intr-un clasament recent, in urma caruia aflam ca doar 17% dintre acestea si-au castigat singure averea. Multe au mostenit-o si, eventual, au dezvoltat-o. Iata cum arata cateva din miliardarele lumii.

Bloomberg: Francul elvetian a depasit rubla si a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a depasit rubla, fluctuatiile sale devenind mai mari decat ale monedei ruse, care in ultimele 12 luni a fost cea mai volatila moneda din lume, relateaza Bloomberg. Anuntul bancii centrale a.

Liga I, in top 20 cele mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16, cu 619 de puncte, in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, intocmit si publicat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

Femeia cu cei mai mari sani siliconati din lume viseaza la un bust mult mai generos

Modelul erotic Beshine este mandra posesoare al celui mai mare bust siliconat din lume. Nascuta in Germania, femeia are 31 de ani isi face sutienele pe comanda tinand cont de faptul ca are nevoie de masura 70 Z, cifra reprezentand circumferinta si litera dimensiunea cupei.

Chinezii au printat 3D cea mai inalta cladire din lume. Vezi cum arata

Compania chineza Winsun, aceeasi companie care a reusit anul trecut performanta sa printeze zece case in 24 de ore, a construit recent in orasul Suzhou doua cladiri, una pe trei nivele alta pe cinci nivele, folosind doar o imprimanta 3D care recicleaza deseurile industriale, potrivit computerworld. com .

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume in 2014

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Shemar Moore, star din Criminal Minds: Iubita mea este cea mai sexy sportiva din lume

Dragostea l-a prins in mreje total pe Shemar Moore. Starul din seriale precum The Young and the Restless sau Criminal Minds este foarte mandru de iubita lui, Shawna Gordon, o jucatoare de fotbal, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )