Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cei trei minori din Deva care au violat si batut o femeie fara adapost, arestati preventiv

Antena3 Antena3,
Cei trei minori din Deva care au violat si batut o femeie fara adapost, arestati preventiv

Cei trei minori din Deva care au violat si au batut o femeie fara adapost au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Dupa ce initial au fost lasati liberi pe strazi pentru ca sint minori, magistratii au. continuă pe Antena3

Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o fata raman in arest preventiv. Contestatia depusa de ei la masura preventiva a fost respinsa definitiv

Cei doi politisti de la IPJ Calarasi, acuzati ca au violat o adolescenta fugita dintr-un centru de plasament, raman in arest, dupa ce Tribunalul Calarasi le-a respins contestatia la masura.

Armistitiu de 48 de ore in Siria, pentru trei localitati din provincia Idleb

Grupari rebele si forte proguvernamentale au convenit asupra unui armistitiu de 48 de ore in trei localitati din Siria, potrivit unor activisti, iar armistitiul a intrat in vigoare miercuri dimineata,.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii.

Chinurile unei femei fara adapost: a fost violata de trei minori, batuta pana la lesin si lasata intr-o balta de sange pe strada

O femeie in varsta de 40 de ani, ramasa fara adapost, a trecut prin momente cumplite. A fost batjocorita de trei adolescenti, care au jefuit-o apoi si au abandonat-o in stare de inconstienta, in centrul Devei.

Cei trei factori care distrug dragostea: cand este timpul sa recunoastem ca relatia de cuplu a ajuns intr-un punct critic

Motivele din cauza carora cele mai multe relatii devin toxice, mai devreme sau mai tarziu, au fost enuntate si explicate de un renumit psiholog american, cu peste 25 de ani de experienta in terapia de cuplu.

Business Report: Cine exploateaza terenul statului. Surpriza vine de la americani si libanezi; Inceput de sfarsit in energia verde. Primele turbine eoliene din Romania care vor fi demontate; Noi scenarii fanteziste de vanzare a Oltchim

Cati bani pierd companiile pentru ca folositi servicii de blocare a reclamelor. Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi dintre noi fugim de reclame online, companiile. 8,6 milioane de euro pe kilometru costa Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este singura din Romania cu 3 benzi pe sens, iar valoarea pe kilometru.

Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Cluj Napoca ocupa locul 1 in clasamentul national al performantei municipiilor din perspectiva calitatii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice IPP), citat de.

Un incendiu a izbucnit intr-o magazie din Bucuresti care depozita polistiren

Un incendiu a izbucnit, marti, in Sectorul 2 al Capitalei, intr-o magazie de 80 de metri patrati care depozita polistiren, scrie Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile,.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )