Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai nou film al lui Guy Ritchie are premiera in 21 august pe marile ecrane

România Liberă România Liberă,
Cel mai nou film al lui Guy Ritchie are premiera in 21 august pe marile ecrane

Cel mai nou film al cunoscutului regizorul Guy Ritchie are premiera in 21 august pe marile ecrane din Romania. Filmul Agentul de la U. , cu Henry Cavill si Armmie Hammer in rolurile principale, exploateaza concurenta dintre doi agenti de top CIA si KGB intr-o misiune plina de suspans. continuă pe România Liberă

Un nou film in cadrul evenimentului Cinema in aer liber. Ce pot vedea bucurestenii marti seara in Parcul IOR

Locuitorii Sectorului 3 pot viziona marti, 18 august, incepand cu ora 21. 00, filmul romanesc Comoara, in regia lui Corneliu Porumboiu. Pelicula va fi proiectata pe cel mai mare ecran gonflabil din Romania, amenajat de Primaria Sectorului 3 in parcul Titan.

Disney va produce un nou film Toy Story care va prezenta o poveste de dragoste

Disney va produce un nou film Toy Story care va prezenta povestea de dragoste dintre papusile Woody si Bo Peep, relateaza The Independent.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Alina Gorghiu: Fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova

Alina Gorghiu a anuntat marti seara la B1 TV ca fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova.

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Clasamentul ATP: Andy Murray l-a depasit pe Roger Federer si a urcat pe doi; Cel mai bine pozitionat roman: locul 189 (Marius Copil)

Dupa ce a castigat Masters-ul de la Montreal, Andy Murray a urcat pe locul doi in ierarhia ATP, depasindu-l pe Roger Federer. Jucatorul din Romania cel mai sus in clasament este Marius Copil - locul 189. Novak Djokovic este inca o saptamana lider mondial, cu 14. 265 de puncte acumulate.

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic inregistrate pe drumurile care duc catre judetul Constanta - 300. 000 de turisti si peste 70. 000 de autovehicule .

Centrul Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara pe drumul spre litoral. Circulatie intensa si pe drumul spre munte

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, anuntaCentrul Infotrafic, precizand ca pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70000 de autovehicule in ultimele doua zile. Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )