Libnet.ro
UNICEF

06:15

China: Peste 3.000 de persoane au fost evacuate din provincia Fujian, din cauza sosirii taifunului Nesat

Hotnews Hotnews,
 China: Peste 3.000 de persoane au fost evacuate din provincia Fujian, din cauza sosirii taifunului Nesat

Peste 3. 000 de persoane au fost evacuate din provincia Fujian, in estul Chinei, inainte de sosirea taifunului Nesat, asteptat mai intai sambata in insula Taiwan, a informat agentia oficiala Xinhua citata de EFE, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Accident in Capitala. Trei persoane au fost ranite din cauza neatentiei unui sofer

Trei persoane au fost ranite, dupa ce autobuzul in care se aflau a franat brusc din cauza unei masini care i-a taiat calea. in ur,a incidentului, o persoana a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Spitalul Elias.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost suspendat din functie. Edilul moldovean a fost retinut in dosarul parcarilor cu plata

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost suspendat din functie, pana la emiterea unei sentinte definitive in cazul dosarului parcarilor cu plata, a anuntat Judecatoria Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova.

Preotul Pomohaci, acuzat ca ar fi racolat minori, a fost exclus din biserica

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat ca ar fi racolat minori in scopuri sexuale, a fost exclus din biserica, ca urmare a unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

Suceava: 53.000 de metri cubi de arbori au fost doborati din cauza furtunii

Vantul si ploile puternice, care au izbucnit marti noapte, au distrus padurile din judetul Suceava. Conform primelor estimari, un volum de 53. 000 de metri cubi de arbori au fost doborati din.

Prima aparitie publica a lui Cristian Pomohaci, dupa ce a fost exclus din preotie. Ludovic Orban si Raluca Turcan, prezenti la eveniment

Cristian Pomohaci, exclus vineri din preotie, este invitat special pentru a interpreta muzica populara duminica pe scena unui important festival al ciobanilor din Marginimea Sibiului, Sus pe muntele din.

Sting, facut de ras pe scena de propriul fiu. A fost absent din viata mea si am suferit din cauza asta. Nu s-a ocupat deloc (FOTO)

Cu ocazia unui concertde la Festivalul de Jazz din Juan Les Pins, fiul cantaretului Sting, Joe Sumner, a facut niste marturisiri legate de relatia cu tatal sau. Acesta a spus ca Sting a fost prea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )