Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pe cine vrea Ponta la Primaria Capitalei? Eu stiu pe cine as vota

Antena3 Antena3,
Pe cine vrea Ponta la Primaria Capitalei? Eu stiu pe cine as vota

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca stie pe cine va vota la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa nu a dorit sa spuna numele persoanei, pentru a nu-i face rau. Eu stiu pe cine as vota, dar nu s. continuă pe Antena3

Elena Udrea recunoaste ca protejata sa de la Primaria Capitalei are probleme mintale: Cine mai e normal azi?!

Elena Udrea recunoaste ca Simona Cretu, femeia pe care a propulsat-o in functia de consilier la Primaria Capitalei ar putea avea unele probleme psihice. Udrea incearca sa bagatelizeze insa declaratiile.

PNL nu vrea INTERIMAT la Primaria Capitalei. Liberalii propun un ACORD pentru o noua MAJORITATE

Acordul propus prevede, printre altele, auditarea in regim de urgenta a Primariei si a institutiilor din subordinea CGMB, pentru a afla situatia exacta in care acestea se afla, transparentizarea actului administrativ, rezolvarea problemelor serviciilor publice din Capitala, continuarea unor investitii de interes major pentru Bucuresti, stoparea risipei fondurilor publice si rezolvarea restantelor pe care Guvernul le care fata de bucuresteni, precum investitiile in noile magistrale de metrou si in Centura Capitalei.

Ce vrea Ponta sa se intample la Congresul PSD

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, marti, ca la Congresul PSD este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul decide sa treaca in opozitie.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

Alina Gorghiu: E foarte greu sa iti asumi tot balastul din Primaria Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a vorbit, luni, la Sinteza Zilei, despre ce se va intampla la Primaria Capitalei, in conditiile in care Sorin Oprescu va fi suspendat din functie. E foarte greu sa vii acum.

Politic Show: Piedone, sanse mari la Primaria Capitalei; Elena Udrea acuza: Sunt ambasadori straini implicati in dosare de mare coruptie in Romania; Alina Gorghiu: Mi-as dori un guvern minoritar al PNL

Cum s-au refacut calculele in Parlament dupa vacanta parlamentara. La inceputul sesiunii parlamentare, situatia. Partidele isi arunca artileria grea in lupta la alegerile locale din Cluj. Primaria Clujului pare sa fie cel mai ravnit trofeu politic.

Daily Income: Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla cu banii din Primaria Capitalei

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat, la Daily Income, situatia dramatica in care se afla Administratia Capitalei, dupa arestarea preventiva a primarului Sorin Oprescu, intr-un dosar in care este acuzat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )