Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codin Maticiuc, despre Cristian Boureanu: Omu e ninja, iata dovada - VIDEO

Antena3 Antena3,
Codin Maticiuc, despre Cristian Boureanu: Omu e ninja, iata dovada - VIDEO

Cristian Boureanu face yoga pentru a reusi sa se calmeze si sa faca fata incidentului violent in care a fost prins. Aaaaaa, pai ce-ai facut Bobita?!? Omu e ninja, iata dovada. E mega. continuă pe Antena3

Politic show:Cina de taina de la Oprea: s-a incalcat legea, doar daca intalnirea a avut caracter politic; Tot ce trebuie sa stii despre Cristian Boureanu, politicianul care a lovit un politist: Extermporalul domnului Dragnea

Presedintele Iohannis dezminte indirect criza guvernamentala. Criza dintre PSD si propriul guvern se desfasoara intr-o ambianta neclara de aluzii si lucruri spuse pe jumatate. Acum doua zile premierul Sorin Grindeanu a publicat pe facebook un mesaj de criza. Deputatii mai aproba niste mariri de salarii. Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de for decizional, OUG 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice. Potrivit unui amendament aprobat de deputati, de la data intrarii in vigoare a legii se majoreaza.

Adevarul despre starea lui Cristian Boureanu. Ce spune dentistul fostului deputat

Au aparut noi informatii despre starea de sanatate a lui Cristian Boureanu. Medicul stomatolog al fostului deputat a vorbit despre situatia pacientului sau. Cristian Boureanu nu se simte deloc bine,.

Nu poate manca. Detalii de ultim moment despre Cristi Boureanu. Lipsa dintilor ii creeaza probleme grave dupa gratii

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile, fiin condus la Arestul Central al Capitalei, chiar daca apropiatii sai spun ca starea de sanatate nu-i permite acest lucru. Una din problemele grave cu care.

VIDEO Momentul in care fostul parlamentar Cristian Boureanu e pus la pamant de politist

Au aparut noi imagini din noaptea altercatiei dintre fostul deputat Cristian Boureanu si politistii de la Rutiera. in imagini este surprins momentul in care Boureanu a fost lovit de politist, acesta fiind pus la pamant. Fostul deputat a ajuns din nou in spital, unde i s-au facut investigatii dupa ce a acuzat dureri de cap, insa el nu a fost internat, ci a ajuns inapoi in Arestul Central.

Imagini socante! intregul film al scandalului care l-a bagat pe Cristian Boureanu dupa gratii - VIDEO

Oana Zamfir a prezentat miercuri la Antena 3 intregul film al scandalului care l-a bagat pe Cristian Boureanu dupa gratii. Scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu a avut loc.

A ramas fara 7 DINTI si nu poate manca! Cristian BOUREANU are probleme grave dupa gratii (FOTO)

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile, fiin condus la Arestul Central al Capitalei, chiar daca apropiatii sai spun ca starea de sanatate nu-i permite acest lucru. Una din problemele grave cu care.

Noi imagini cu Cristian Boureanu: Cum a fost surprins fostul deputat in sediul Politiei Rutiere (VIDEO)

Conflictul dintre Cristian Boureanu si politistii de la Rutiera este, de o saptamana, unul dintre cele mai dezbatute subiecte din spatiul public. Iar scandalul este alimentat si de noi serii de imagini su.

Mihai Bendeac reactioneaza dupa scandalul in care e implicat Cristian Boureanu: Sunt scandalizat. Cum sa-l lovesti asa...

Mihai Bendeac si-a exprimat parerea referitoare la scandalul iscat intre Cristian Boureanu si politistul care l-a lovit. Actorul a scris pe pagina de Facebook de ce este scandalizat de acest caz si a.

Cristian Boureanu, milionarul care si-a ingropat afacerile

Una dintre explicatiile comportamentului agresiv al lui Cristian Boureanu ar putea sta in falimentul afacerilor sale, scrie Jurnalul National. Chiar daca fostul deputat PDL este milionar inca din anii.

Cristian Boureanu a fost scos din arest in mare secret si transportat la spital (FOTO)

Cristian Boureanu nu se simte deloc bine dupa bataia din trafic cu politistii. Acesta a fost scos din arest, in secret, si a fost transportat de urgenta la spital. Fostul politician a fost arestat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )