Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comoara din gunoi pe care Romania o ignora. Solutia pentru caldura mai ieftina si preturi mai mici in magazine

Hotnews Hotnews,
 Comoara din gunoi pe care Romania o ignora. Solutia pentru caldura mai ieftina si preturi mai mici in magazine

Din fiecare tona de gunoi, Romania ar putea produce curent electric, combustibil bio si ingrasamant pentru agricultura. Este propunerea de lege facuta de Asociatia Romana pentru Biogaz, si Biomasa. continuă pe Hotnews

Comisarul Cretu il ia la cabinetul ei pe secretarul de stat din MFE care coordoneaza fondurile UE pentru competitivitate si transport

Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene Mihaela Maria Ciuciureanu a demisionat din functie si va pleca la Bruxelles, unde va lucra la cabinetul comisarului european pentru politica regionala, Corina Cretu, au declarat, pentru HotNews, surse oficiale.

Cine este artista din Franta care canta manele! VIDEO

O artista din Franta face furori in tara ei sustinand concerte live in care canta de zor manele! S-a indragostit de acest gen muzical dupa ce a vazut un film al lui Emir Kusturica! .

Noul retail manager IKEA Romania: Sfatul meu pentru concurenti? Sa fie complementari cu noi, sunt obisnuit sa conduc, nu sa urmez

Belgianul Stefan Vanoverbeke a lucrat practic dintotdeauna la IKEA 20 de ani. A fost CEO in Polonia si a avut functii de conducere in Belgia, Franta, Italia, iar de acum doua luni a preluat fraiele retailului din Romania, Croatia, Serbia si.

O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, exclusa din magistratura. Care este motivul

Judecatoarea Claudia Monica Cipariu, de la Tribunalul Bucuresti, a fost exclusa, miercuri, din magistratura, de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a intarziat redactarea hotararilor judecatoresti chiar si peste doi ani in 53 de dosare.

Un nepot al primarului din Rosia Montana, printre persoanele retinute pentru exploatari ilegale de aur

16 persoane au fost retinute, marti, de politistii din Alba, in urma perchezitiilor care au vizat exploatarea ilegala de aur din galerii miniere si halde din zona Rosia Montana. Printre cei retinuti se afla si un nepot al primarului comunei Rosia Montana.

VIDEO La 43 de ani dupa ce arsurile i-au adus numele de Fata cu napalm - simbol al durerii provocate de razboiul din Vietnam, Kim Phuc incepe tratamentul pentru cicatrici

In data de 8 iunie 1972, Kim Phuc, in varsta de 9 ani, alerga ingrozita dupa un atac cu napalm, incercand sa isi salveze viata, cu bratele osoase tinute departe de corpul slab si gol, dupa ce lasase in urma hainele care ii luasera foc. Cu o singura fotografie, Phuc a devenit simbolul durerii si cruzimii razboiului din Vietnam. 43 de ani mai tarziu, Kim Phuc a inceput tratamentele cu laser pentru cicatricile lasate in urma de razboi, scrie Washington Post.

Blatter da totul din casa: SUA s-au razbunat pentru pierderea CM 2022

Sepp Blatter, presedintele suspendat al FIFA, a vorbit in premiera despre ceea ce a pornit scandalul din cadrul forului mondial, declansat de autoritatile din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )