Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul Cultelor, solicitare catre Parlament cu privire la ora de religie

România Liberă România Liberă,
Consiliul Cultelor, solicitare catre Parlament cu privire la ora de religie

Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania solicita Parlamentului ca atunci cand va completa Legea educatiei nationale sa prevada clar ca inscrierea sau reinscrierea elevului pentru a frecventa ora de religie, dar si retragerea acestuia se vor face prin cerere scrisa, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Consiliul Cultelor solicita Parlamentului ca inscrierea sau retragerea de la ora de religie sa se faca prin cerere scrisa

Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania solicita Parlamentului ca atunci cand va completa art. 18 alin. 2 teza I din Legea educatiei nationale sa prevada clar ca inscrierea sau reinscrierea elevului pentru a frecventa ora de religie, dar si retragerea acestuia se vor face prin cerere scrisa.

Consiliul Cultelor: inscrierea sau retragere de la ora de religie sa se faca prin cerere scrisa

Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania solicita Parlamentului ca atunci cand va completa art. 18 alin. 2 teza I din Legea educatiei nationale sa prevada clar ca inscrierea sau reinscrierea elevului pentru a frecventa ora de religie, dar si retragerea acestuia se vor face prin cere scrisa.

Consiliul Cultelor: inscrierea sau retragere de la ora de religie sa se faca prin cerere scrisa

Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania solicita Parlamentului ca atunci cand va completa art. 18 alin. 2 teza I din Legea educatiei nationale sa prevada clar ca inscrierea sau reinscrierea elevului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )