Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de etnie roma a fost ucis la Paris

Antena3 Antena3,
Un copil de etnie roma a fost ucis la Paris

Un copil de etnie roma de cinci ani a fost ucis marti intr-un accident de circulatie in capitala Frantei, Paris, relateaza Le Monde. Potrivit primele elemente ale anchetei, soferul si pasagerul unei camionete. continuă pe Antena3

Drama Denisei, fetita de etnie roma care a fost rapita din spital de o romanca din Elvetia, salvata si redata familiei, dar este este condamnata la saracie

O fetita de etnie roma din Timis a fost rapita in urma cu cinci ani si jumatate chiar din spital si a fost recuperata dupa cateva luni. La fel ca in momentul rapirii, familia Denisei Novacovici se zbate in saracie.

Drama Denisei, fetita de etnie roma care a fost rapita din spital de o romanca din Elvetia, salvata si redata familiei, dar este condamnata la saracie

O fetita de etnie roma din Timis a fost rapita in urma cu cinci ani si jumatate chiar din spital si a fost recuperata dupa cateva luni. La fel ca in momentul rapirii, familia Denisei Novacovici se zbate in saracie.

Schimbari semnificative pentru pietele globale de capital, in urmatorii cinci ani

Pietele globale de capital se vor schimba in mod fundamental in urmatorii cinci ani, potrivit unui raport PwC, care preconizeaza un nou echilibru al pietelor globale de capital, a caror infatisare, structura si dinamica vor arata foarte diferit fata de prezent in 2020. Studiul incurajeaza jucatorii sa raspunda la provocarile perioadei post-criza cat mai repede, daca vor sa fie relevanti si peste cinci ani.

Lovitura pentru Al Qaida. Un lider al gruparii a fost ucis intr-un raid

Unul dintre comandatii de rang inalt al gruparii teroriste Al Qaida, Umar Latif, a fost ucis intr-un raid, in Pakistan. Fortele de securitate locale i-au retinut si pe sotia si cele doua fiice ale sale, insa.

Fratele leului Cecil, Jericho, a fost ucis si el ilegal

Fratele leului Cecil, omorat saptamana aceasta in mod ilegal de un stomatolog american, a fost ucis si el, sambata, in Parcul National Hwange, in Zimbabwe, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul.

Pietele globale de capital vor suferi schimbari semnificative in urmatorii cinci ani

Pietele globale de capital se vor schimba in mod fundamental in urmatorii cinci ani, se arata intr-un raport publicat de PwC, care preconizeaza un nou echilibru al pietelor globale de capital, a caror infatisare, structura si dinamica vor arata foarte diferit fata de prezent in 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )