Libnet.ro
UNICEF

16:30

Copil de un an, in stare grava la spital, dupa ce parintii l-au tratat acasa cu leacuri babesti

Antena3 Antena3,
Copil de un an, in stare grava la spital, dupa ce parintii l-au tratat acasa cu leacuri babesti

Un copil de un an si trei luni din judetul Botosani a fost preluat de medicii de pe ambulanta, in stare grava, dupa ce o oala cu apa fierbinte a cazut peste el. Halucinant, parintii micutului nu l-au transportat la spital, de frica sa nu fie trasi la raspundere de autoritati, ci l-au tratat acasa, cum i-a dus capul, timp de doua zile. Asta putea sa-i fie fatal copilului. continuă pe Antena3

Bebelusul din Suceava ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat in cristelnita a murit

Bebelusul in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat complet in apa in timpul slujbei de botez a murit luni dimineata, scrie Monitorul de Suceava.

Adina Anghelescu: Ion Dichiseanu, in stare grava la spital

Adina Anghelescu, jurnalist de investigatii, a oferit in exclusivitate la Antena 3 date de ultima ora despre starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu, care se afla din nou pe patul de spital in stare grava cu afectiuni pulmonare.

Bebelus in stare grava la spital, dupa ce a fost scufundat in apa la slujba de botez

Bebelusul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava in stop cardio - respirator, duminica, 31 ianuarie. Copilul ar fi fost scufundat cu totul in cristelnita si ar fi inghitit o cantitate semnificativa de lichid, la slujba de botez.

O actrita romana, in stare grava la spital. A fost internata de urgenta

O actrita de la noi se afla in stare grava in spital. Aceasta a fost internata de urgenta. Despre cine este vorba si care este starea sa de sanatate de la momentul acesta? O actrita de la noi, de urgenta la spital! Artista se afla in stare grava O celebra actrita de la Teatrul National .

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Actrita Valeria Gagealov, in stare grava dupa ce a fost infectata cu Covid-19

Actrita Valeria Gagealov este in stare grava, la Spitalul Elias din Bucuresti, dupa ce a fost infectata cu Covid-19. Actrita are 90 de ani. Potrivit Antena 3, starea acesteia este una foarte grava,.

Starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Matei Bals: 7 dintre ei sunt in stare grava

46 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 7 sunt in stare grava sau foarte grava.

Un nou deces printre pacientii transferati de la Matei Bals dupa incendiu: O femeie de 70 de ani, care era in stare grava, intubata

Inca un deces in randul pacientilor transferati vineri dimineata de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, dupa incendiul izbucnit la parterul pavilionului nr. V: o femeie in varsta de 70 de ani, care fusese transferata la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota, era internata in sectia de Terapie Intensiva si era in stare grava, intubata.

Starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Matei Bals: 48 sunt in continuare internati, 11 la ATI, 6 dintre ei in stare grava sau critica

48 dintre cei 53 de pacienti COVID-19 transferati la alte spitale din Bucuresti dupa incendiul produs vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals sunt in continuare internati. 11 sunt tratati in sectii de Terapie Intensiva, iar 6 dintre ei sunt in stare grava sau critica.

Care este starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: patru, in stare grava, sunt intubati in sectiile ATI

Patru pacienti transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt la ATI, intubati, doi dintre ei fiind in stare grava. Alti cinci pacienti, aflati la Spitalul Militar Central si la Spitalul de Urgenta Floreasca, urmeaza sa fie externati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )