Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Parvulescu: Nu am fost surprins cand Traian Basescu a cerut referendum

Antena3 Antena3,
Cristian Parvulescu: Nu am fost surprins cand Traian Basescu a cerut referendum

Presedintele Forumului Constitutional, Cristian Parvulescu, sustine ca se astepta ca presedintele Traian Basescu sa ceara un refendum in privinta Parlamentului unicameral. Nu am fost surprins cand Traian. continuă pe Antena3

Ponta le-a cerut ministrilor sa nu-si consume energia pe subiecte care-l nemultumesc pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor, in sedinta de guvern, sa se concentreze pe problemele guvernarii si sa nu isi consumeenergia pe subiecte precum cel legat de nemultumirea presedintelui Traian Basescu fata de numarul de parlamentari.

Traian Basescu: Afirmatiile mele au fost etichetate de liderii USL ca scandal si mahalagism. Sper ca dezbaterea publica sa nu continue in acesti termeni

Presedintele Traian Basescu a comentat, inainte de plecarea sa la Bratislava, declaratiile liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, care au calificat anuntul facut de presedinte legat de declansarea procedurii pentru un nou referendum scandal si mahalagism, afirmand ca spera ca dezbaterea publica sa nu continue in acest termeni.

VIDEO Traian Basescu: Afirmatiile mele au fost etichetate de liderii USL ca scandal si mahalagism. Sper ca dezbaterea publica sa nu continue in acesti termeni

Presedintele Traian Basescu a comentat, inainte de plecarea sa la Bratislava, declaratiile liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu, care au calificat anuntul facut de presedinte legat de declansarea procedurii pentru un nou referendum scandal si mahalagism, afirmand ca spera ca dezbaterea publica sa nu continue in acest termeni.

Cu ce avion calatoreste Traian Basescu dupa ce a reziliat contractul cu Tarom

Traian Basescu a plecat la Summitul de la Bratislava cu un avion inchiriat de la Tiriac Air. Aeronava de tip Gulfstream 200 are noua locuri si a fost inchiriata in regim charter. Purtatorul de cuvant al administ.

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe Lucian Duta in consiliul de administratie al CNAS (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe Lucian Duta in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Scrisoarea de nominalizare a fost trimisa de Administratia Prezidentiala pe.

Pe cine a desemnat Traian Basescu in CA al CNAS.

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte al CNAS Lucian Duta drept membru in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din partea Administratiei Prezidentiale, iar scrisoarea de nominalizare a fost transmisa in data de 10 iunie, transmite Mediafax. Contactat de MEDIAFAX, Lucian Duta a declarat ca a acceptat nominalizarea pentru a da un impuls actualei conduceri a CNAS sa finalizeze proiectele care ajuta pacientul. Inainte de a fi om politic, .

Traian Basescu: Voi avea o nepotica, spre marea mea bucurie

Elena Basescu va avea o fetita. Anuntul a fost facut chiar de presedintele Traian Basescu, in exclusivitate pentru postul B1 TV. Fiica cea mica a presedintelui va aduce pe lume primul sau copil la.

Procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, numiti judecatori la ICCJ de catre Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru numirea in functii de judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, anunta Mediafax. Basescu a semnat decretul.

REVISTA PRESEI: Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu.

Cotidianul titreaza Revizuirea Constitutiei: Fraza care il invinge definitiv pe Traian Basescu. Traian Basescu a facut luni seara spectacol la Palatul Cotroceni la investirea noilor judecatori ai CCR. El a sustinut ca Legea de revizuire a Constitutiei este la mana judecatorilor CCR si a aratat de fapt a dat indicatii pretioase) ca revizuirea este neconstitutionala daca nu se tine cont de rezultatele referendumului din 22 noiembrie 2009, adica de trecerea in lege a parlamentului .

Traian Basescu a semnat numirile ca judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius Foitos si Valentin Selaru

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele pentru numirea in functii de judecatori la ICCJ pentru procurorii Marius-Dan Foitos si Valentin-Horia Selaru, care au promovat in luna mai un concurs.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )