Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum cred eu ca s-ar putea rezolva problema cainilor fara stapan din multe orase din Romania, inclusiv Bucuresti si Cluj

Adevărul Adevărul,
Cum cred eu ca s-ar putea rezolva problema cainilor fara stapan din multe orase din Romania, inclusiv Bucuresti si Cluj

Oare nu putem gasi o solutie de compromis, care sa ii impace si pe iubitorii de caini, si pe politicienii car se tem ca daca fac ceva pentru a rezolva problema, nu mai primesc votul de la tantiurile) Lenuta care hraneste de ani de zile pe Grivei si pe Labus din fata blocului, dar si care sa impiedice tragedii asemeni celei din parcul Tei? Mai jos este o idee. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu a promis ca rezolva problema maidanezilor. N-a facut nimic!.

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si spera ca in urmatoarele zile parlamentarii romani sa gaseasca solutia corecta, informeaza Mediafax. In urma cu 14 ani un primar general ne-a anuntat ca rezolva problema. Intre timp a fost si presedinte. N-a facut nimic, a adaugat premierul, acuzandu-l pe Traian Basescu de populism. Victor Ponta a precizat ca legea pe aceasta tema este in Parlament si va fi .

Ponta, despre problema cainilor fara stapan: Legea e in Parlament. Sper sa se gaseasca solutia corecta

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este una grava si nu mai poate fi uitata, el precizand ca legea pe aceasta tema este in.

Ponta, despre problema cainilor fara stapan: Legea e in Parlament. Sper sa se gaseasca solutia corecta

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si nu mai poate fi uitata, subliniind ca legea pe aceasta tema este in Parlament si spera ca in urmatoarele zile sa se gaseasca solutia corecta.

Victor Ponta: Problema cainilor fara stapan e grava. Sper sa se gaseasca o solutie rapida si eficienta

Primul ministru Victor Ponta a spus, miercuri, in sedinta de Guvern, ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si nu mai poate fi uitata. El a precizat ca legea maidanezilor este in Parlame.

Ponta, nemultumit de problema cainilor din Bucuresti: Este cumplit ca un copil sa fie omorat de caini

Premierul Ponta s-a aratat ingrozit, luni, de incidentul in urma caruia un copil de patru ani a fost omorat in Bucuresti, spunand ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa. Am vazut.

Solutia la cainii fara stapan? Raspunsul primarului Clujului: eutanasierea! E inadmisibil sa ajungi la victime umane pentru a rezolva o problema!

Primarul Clujului, Emil Boc, spune ca problema cainilor fara stapan trebuie rezolvata si propune ca solutie eutanasierea.

Problema cainilor MAIDANEZI: Ne este FRICA sa ne urcam in masini, de teama sa nu fim muscati de cainii care dorm sub ele

Au existat proiecte, au existat fonduri pentru rezolvarea acestor proiecte, dar problema ramane inca pe strazile noastre. Cainii vagabonzi, hraniti si aparati de iubitorii de animale fac rau in fiecare zi.

Ponta: E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini. Nimeni nu a reusit sa rezolve problema cainilor

E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca, din pacate, problema nu a putut fi rezolvata de nimeni in ultimii 20 de ani. Am vazut aceasta tragedie si mi se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )