Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daca UE ne taie fondurile din cauza imigrantilor, sa incetam si noi plata contributiei la UE

Adevărul Adevărul,
Daca UE ne taie fondurile din cauza imigrantilor, sa incetam si noi plata contributiei la UE

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a venit cu ideea nastrusnica sa taie din fondurile structurale acordate tarilor care nu accepta cota obligatorie de imigranti. De ce nu am taia si noi atunci din contributia Romaniei la UE care depaseste 1,6 miliarde de euro anual! Spre deosebire de fondurile pe care ni le da UE cu taraita pe motiv ca nu stim sa le absorbim, noi ne platim contributia imensa chiar daca UE da dovada de o incompetenta crasa!. continuă pe Adevărul

Austostrada ce face legatura intre Danemarca si Germania, inchisa din cauza imigrantilor (VIDEO)

Scene copiate parca dupa cele de pe autostrada M1 din Ungaria. De aceasta data, imigrantii care mergeau din Germania spre Suedia au fost opriti in Danemarca, informeaza B1 TV. Politia daneza a oprit trenurile.

Politia daneza a suspendat toate legaturile feroviare cu Germania din cauza imigrantilor care vor sa ajunga in Suedia

Politia din Danemarca a oprit trenurile ce soseau din Germania intr-o incercare de a inregistra si controla aflxul de imigranti care doresc sa ajunga in Suedia, informeaza agentiile internationale, citate de.

Viktor Orban: Liderii UE sunt in lumea viselor; din cauza imigrantilor, Europa risca sa dispara

Imigrantii extracomunitari sunt indusi in eroare de politicieni europeni care traiesc intr-o lume a viselor, afirma premierul Ungariei, Viktor Orban, avertizand ca unii politicieni europeni nu constientizeaza riscurile la adresa identitatii.

Motivare instanta: Cei sapte violatori au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare. Au avut de cele mai multe ori reactii nepotrivite in fata camerelor si cuvinte neadecvate

Cei sapte violatori din Vaslui au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare, explica magistratii Judecatoriei Vaslui, informeaza B1 TV. Instanta mai arata ca nici modul in care s-au purtat.

Avertisment: Peste 10.000 de turisti romani risca sa piarda banii de vacanta din cauza schimbarii anului scolar

Turistii romani care au contractat 10. 000 de sejururi pentru vacanta de iarna risca sa piarda sumele cheltuite din cauza modificarii structurii anului scolar, potrivit oficialilor ANAT, care afirma ca schimbarile decise de Ministerul Educatiei afecteaza intreaga industrie a turismului.

Cum risca 10.000 de romani sa piarda bani din cauza modificarii anului scolar

Turistii romani care au contractat 10. 000 de sejururi pentru vacanta de iarna risca sa piarda sumele cheltuite din cauza modificarii structurii anului scolar, potrivit oficialilor ANAT, care afirma ca.

Semifinala Simonei Halep de la US Open, amanata din cauza ploii

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, si disputa dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii.

Ungaria ia in calcul declararea starii de urgenta din cauza intensificarii afluxului de imigranti

Ministrul ungar de Interne a propus guvernului de la Budapesta sa declare starea de urgenta din cauza numarului mare de imigranti care continua sa treaca frontiera dinspre Serbia, informeaza MTI, citata de Ag.

Ungaria pregateste starea de urgenta, din cauza refugiatilor

Ministerul de Interne din Ungaria propune declararea starii de urgenta din cauza fluxului masiv de refugiati care ajung in tara. Starea de urgenta ar trebui declarata de la 15 septembrie, conform.

Danemarca: Autostrada care face legatura cu Germania a fost inchisa temporar de autoritati din cauza numarului mare de imigranti care incercau sa ajunga in Suedia

Autoritatile de la Copenhaga au inchis temporar autostrada care face legatura cu Germania, din cauza sutelor de refugiati veniti din Orientul Mijlociu care au incercat sa ajunga in Suedia. Autostrada a fost rede.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )