Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia pregateste un break si un pick-up pentru anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia pregateste un break si un pick-up pentru anul viitor

Vicepresedintele Dacia Constantin Stroe a declarat, la evenimentul de lansare a noii generatii Logan si Sandero in Romania, ca anul viitor vor aparea doua modele noi, un break si un pick-up, realizate pe baza modelului sedan. continuă pe Wall-Street Ro

UE va incerca sa ajunga pana marti la un acord asupra bugetului pentru anul viitor

Uniunea Europeana UE) va incerca sa ajunga pana marti la un acord asupra bugetului pentru anul urmator, dupa ce negocierile de la Bruxelles nu au condus la un rezultat in aceasta saptamana, transmite Bloomberg.

Dacia ar putea lansa Duster Pick-Up in 2014

Dacia ar putea lansa in anul 2014 doua versiuni pick-up ale modelului Duster. Noile propuneri ar urma sa inlocuiasca golul lasat de disparitia lui Logan Pick-up din gama constructorului roman.

UE va incerca sa ajunga la un acord asupra bugetului pentru anul 2013

Uniunea Europeana UE) va incerca sa ajunga pana marti la un acord asupra bugetului pentru anul urmator, dupa ce negocierile de la Bruxelles nu au condus la un rezultat in aceasta saptamana, potrivit.

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway, potrivit Mediafax. Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni, a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )