Libnet.ro
UNICEF

20:46

Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca va cere demisia tuturor sefilor de organizatii judetene care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la prezidentiale, in cazul in care partidul va pierde. continuă pe B1

Viorica Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu vor indeplini obiectivele la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile.

Ion Caramitru cere demisia ministrului Daniel Breaz

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz. Solicitarea vine dupa intrevederea pe care a avut-omarti cu acesta sicu premierul Viorica.

Primar din Botosani, mort pe scarile unui spital fara medic de garda. Se cere demisia managerului

Primarul comunei Vornicei, din judetul Botosani, a murit joi dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din Spitalul din Saveni, unde nu exista linie de garda. Primarul orasului Saveni este revoltat si cere demisia managerului Spitalului Judetean, in subordinea caruia se afla unitatea din Saveni.

Se cere demisia ministrului Culturii. FARA BREAZ iN FUNCTII PUBLICE! - Corpul de CONTROLUL, trimis la TNB, condus de Ion Caramitru

Se cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, in plin scandalcu actorii si teatrele din tara. Presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa a Camerei Deputatilor,.

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat.

Teodorovici anunta concedieri masive la stat. Care bugetari vor pleca primii acasa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti seara concedieri masive la stat si anumite schimbari in ceea ce priveste reorganizarea mai multor domenii de activitate care intra in atributia Guvernului. Acesta a mai explicat ca deficitul de 1,4% estimat la inceputul lui 2019 a fost stabilit intr-un alt context fata de acum, cand a ajuns .

Viorica Dancila cere ministrului Transportului o accelerare in proiectul drumul expres Galati-Braila

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa devanseze termenul pentru lansarea licitatiei publice pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructie.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a marturisit, intr-un mesaj de pe o retea de socializare, ca exista o lista o lista neagra in PSD. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti! Codrin Stefanescu a dezvaluit lista neagra in PSD Codrin Stefanescu, fostul secretar al Partidului Social Democrat, a intervenit in direct la Antena 3 pentru a explica .

PSD a initiat un proiect de lege prin care copiii vor fi obligati sa le plateasca parintilor pensie de intretinere la batranete

77 de deputati si senatori, marea majoritate de la PSD, au initiat un proiect de lege prin care ii obliga pe romani sa-si sustina financiar parintii aflati in nevoie. Pentru neindeplinirea obligatiilor, actul normativ prevede amenzi sau inchisoare pana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )