Libnet.ro
UNICEF

05:00

Daniel Constantin: Vrancea este un judet reprezentativ pentru viticultura

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin: Vrancea este un judet reprezentativ pentru viticultura

Judetul Vrancea este reprezentativ pentru viticultura, a declarat, joi seara, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la deschiderea celei de-a XX-a editii a Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2012, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Daniel Constantin: Astazi avem sansa sa curatam Romania de regimul PDL si Traian Basescu

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, la deschiderea evenimentului de la Arena Nationala, ca Uniunea Social Liberala a atins obiective importante pentru Romania si ca acum, cand se afla in fata celei mai.

Liderul PC, Daniel Constantin, va candida intr-un colegiu de deputat din Pitesti

Presedintele Partidului Conservator PC), Daniel Constantin, si-a anuntat oficial, marti, candidatura din partea USL intr-un colegiul de deputat din Pitesti, informeaza Agerpres. Liderul conservator va candida in.

Daniel Constantin: Agentia Domeniilor Statului ar putea fi un jucator pe piata funciara din ...

Agentia Domeniilor Statului ADS) ar putea fi, din 2014, un jucator pe piata funciara din Romania, urmand sa dea avize persoanelor fizice straine care vor sa cumpere teren pe piata locala pe baza conditiilor impuse de statul roman, a declarat, luni, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, citat de Agerpres. In perspectiva liberalizarii pietei funciare din 2014, Ministerul Agriculturii va pregati o agentie, incepand de anul viitor, cel mai probabil Agentia Domeniilor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )